Laat u inspireren

Kledingkast met spiegel

KLEDINGKASTen met spiegels van Raffito

Kent u dat? U staat ’s ochtends op en kleedt u aan. Maar een spiegel ontbreekt om te zien of de outfit die u aantrekt wel staat. Op dat soort momenten komt een kledingkast met spiegel goed van pas. Niet alleen heeft u altijd een spiegel bij de hand. Het bespaart ook nog eens een hoop ruimte. Met een kledingkast met ingebouwde spiegel óf uitrekbare spiegel heeft u twee in één. Wilt u zelf een stijlvolle kledingkast met spiegel in uw slaap- of badkamer? Lees hieronder meer over de verschillende opties van Raffito en laat u verrassen door ons brede aanbod.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een KLEDINGKAST op maat, inclusief spiegel op kastdeuren.

Een kledingkast met spiegel is een voor velen een stiekeme droom. Waarom? Zoiets eenvoudigs als een kledingkast met spiegel is niet voor iedereen weggelegd. Of toch wel? Raffito maakt van een luxueus idee een toegankelijke optie voor iedereen. Omdat we gebruikmaken van kwalitatieve materialen (hout en metaal) profiteert u van een minimale garantie van wel twintig jaar. Dat is de zekerheid die de kledingkasten met spiegel van Raffito u bieden.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KLEDINGKAST MET SPIEGEL?

Met een design kledingkast met spiegel bespaart u een hoop ruimte in uw kamer. Bovendien kunt u met deze combinatie uw kledingkast met spiegel afstemmen op de rest van uw interieur.

Doordat u uw kast zelf samenstelt, bepaalt u dus ook wat de kleur en het design van de kast zijn. En geloof ons: met de elegante designs van Raffito zit er altijd wel een design voor uw kledingkast met spiegel tussen. Een kledingkast met spiegel kan net dat beetje meer zijn op uw slaap- of badkamer en is een praktische en tegelijk stijlvolle toevoegingen.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

AANVULLENDE ACCESSOIRES

Naast de kast zelf kunt u bij Raffito ook terecht voor andere toevoegingen aan uw kast. Denk daarbij bijvoorbeeld aan stijlvolle handgrepen of een handig schoenen- en kledingrek. Deze accessoires kunt u vaak los bij uw kast kopen. Bovendien zijn ze, net als onze kasten, makkelijk zelf te monteren. Accessoires die zoal geleverd kunnen worden zijn een uitklapbaar broekenrek, mouwbeschermer en handige garderobestang waar u uw kleding aan kunt ophangen. Problemen met ruimte voor uw schoenen? Ook dat is voortaan verleden tijd dankzij een handig schoenenrek. Ook dit rekje kunt u los bij uw kast kopen en via een handig montage systeem in uw kast plaatsen.

Waar koopt u onze kasten?

De kasten van Raffito zijn te koop bij verschillende verkooppunten door heel Nederland. Dit zijn doorgaans de betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken. De medewerkers daar helpen u graag verder met vragen en of opmerkingen over het monteren van uw nieuwe kasten. Zij beschikken over een grote productkennis en weten precies hoe u uw nieuwe kledingkasten moet monteren. Benieuwd waar u onze kasten zoal kunt kopen? Bekijk hier het overzicht met verkoopadressen en koop vandaag nog een kast bij u in de buurt.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel