Raffito heeft zeer veelzijdige mogelijkheden in het vervaardigen van kledingkasten. Hierbij behoort een kledingkast 3 deurs met spiegel vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen een kledingkast met een minimale breedte van 700 mm voorzien van drie deuren waarin een spiegel is verwerkt.

Wij hebben een zeer ruime keuze om stijlvolle aluminium frames te combineren met een spiegel. Hierbij kunt u kiezen uit levendige kleuren tot aan neutrale tinten. U kunt de combinaties mixen en matchen met behulp van onze kastendesigner of persoonlijk, bij een van onze Raffito dealers.

KLEDINGKASTEN 3 DEURS MET SPIEGEL

Het gebruik van een spiegel heeft zeer veel voordelen. Het is niet alleen handig om in te kijken, maar de spiegel geeft ook een ruimtelijke en rustige uitstraling aan een woonruimte. U kunt zich laten inspireren op onze website. Hier zult u diverse afbeeldingen vinden van omlijste deuren en een mooie inspiratiefilm kunnen bekijken.

Daarnaast kunt u onze kastendesigner gebruiken om de mogelijkheden te ontdekken. Dit is een online tool op onze website waarmee u uw ideeën kunt visualiseren, kunt vergelijken en kunt uitwerken. De kastendesigner zal u stap voor stap langs de mogelijkheden heen leiden. Op deze manier kunt u in alle rust thuis uw keuze maken. Daarnaast kunt u hiermee ook bepalen hoe u de kledingkast 3 deurs met spiegel wilt inrichten. Ook hierin heeft u alle vrijheid. U kunt onbeperkt gebruik maken van planken, lades, ophangmogelijkheden en andere accessoires zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting. Op deze manier kunt u de kast volledig afstemmen op uw garderobe.

Geheel op maat voor u vervaardigd

U kunt ook aan de medewerkers van onze Raffito dealers vragen of zij u kunnen helpen met het opmeten van de beschikbare ruimte als u dit liever niet zelf doet. Naast de breedte van 170 cm, willen we ook graag de gewenste hoogte en diepte weten. Dit om de kledingkast tot op de millimeter op maat voor u te kunnen vervaardigen. Op deze manier zult u efficiënt gebruik kunnen maken van uw beschikbare ruimte en geen loze ruimtes in uw woonruimte overhouden waar u eigenlijk niets mee kunt.

Vraag uw brochure aan