Laat u inspireren

Bruine kledingkasten

inloopkast - kastinterieur

Bruine kledingkasten van Raffito

Een bruine kledingkast is een goede keuze. Bruin is een veelzijdige kleur die zowel in moderne als klassiekere interieurs past. Onze bruine kledingkasten op maat zijn er diverse tinten bruin, afhankelijk van uw keuze en persoonlijke smaak. Wilt u uw slaapkamerkast op laten vallen en er een in het oog springend meubelstuk van maken? Of wilt u juist dat uw nieuwe bruine kledingkast naadloos aansluit bij de andere meubelstukken? U bepaalt het helemaal zelf met de ontwerpen van Raffito. We raden het wel aan om van tevoren altijd even de juiste maten op te meten voordat u een kast samenstelt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als hij geleverd wordt.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een Bruine KLEDINGKAST die past in uw interieur.

Op zoek naar een bruine kledingkast? Bij Raffito ontwerpt u uw nieuwe kledingkast volledig zelf. Stel zelf de verschillende onderdelen samen en combineer de looks en stijlen uit ons assortiment. Maak uw kast zo luxe of zo simpel als u dat zelf wilt. De bruine kledingkast is een van de verschillende kleuren en stijlen waar u uit kunt kiezen. Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze maatwerkkasten en wilt u een unieke kledingkast met genoeg ruimte?

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie

VEELZIJDIGE ONTWERPEN VAN RAFFITO

Bij Raffito werken we graag met de beste kwaliteit materialen. Onze kasten bevatten dan ook een degelijke basis van hout, voorzien van een rijke Italiaanse touch en stijlvol design. U bepaalt zelf de verschillende onderdelen. Zowel aan de binnen- als buitenkant van de kast. Sierlijke of juist strakke deurgrepen, extra lades of zelfs verlichting. Trek gerust de tijd uit voor uw ontwerp, zodat u uw nieuwe kast tot in de puntjes kunt ontwerpen en geen details over het hoofd ziet. Met de kasten op maat van Raffito zorgt u ervoor dat de ruimte in uw slaapkamer zo optimaal mogelijk benut wordt.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

Zelf een kast samenstellen

Speciaal voor het ontwerpen van uw eigen kast, gebruikt u onze kastendesigner. Een online tool waarmee u uw kast helemaal naar eigen wens samenstelt. De deuren en plek van de schappen, maar ook de look van de verschillende panelen. Zo bepaalt u zelf of u uw kast een moderne of juist klassieke uitstraling geeft. Met een paar simpele muisklikken heeft u uw kast van uw dromen ontworpen. In de 3D-omgeving ziet u bovendien direct hoe uw kast eruit komt te zien. Voeg naar eigen smaak accessoires zoals kledinghangers of een schoenenrekje toe.

Een bezoek aan onze dealers

Heeft u dankzij de designer een ontwerp gemaakt wat u aanspreekt? Mail of print het ontwerp dan uit en neem het mee naar een van de verkoopadressen. Hier helpen de medewerkers u verder. Zij controleren of het ontwerp klopt en uitvoerbaar is. Ook als u nog vragen of advies zoekt, bent u hier aan het goede adres. Vervolgens gaan we met uw kast aan de slag en wordt hij volgens het ontwerp gemaakt. Binnen enkele weken is uw kast klaar.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel