Laat u inspireren

Kledingkasten 4 deurs

4-DEURS kledingkasten van Raffito

Bent u op zoek naar een nieuwe kast om uw kleding in op te bergen? Dan zijn de kledingkasten 4-deurs uit onze collectie een aanrader die perfect bij uw interieur passen. Bij Raffito vinden we dat stijl en een praktische look prima samen mogen gaan. Benieuwd hoe we dat precies doen bij onze kledingkasten in 4-deurs uitvoering? Lees dan verder op deze pagina. Laat u aangenaam verrassen door alle mogelijke opties voor onze kledingkasten 4-deurs.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een 4-DEURS KLEDINGKAST die past in uw kamer.

Wanneer u kledingkasten in 4-deurs uitvoering koopt, moet u zich wel realiseren dat deze flink wat ruimte in kunnen nemen. De kledingkasten in 4-deurs uitvoering uit onze collectie kunt u op verschillende manieren toepassen. Ze zijn geschikt om zowel op de overloop, kleedkamer als slaapkamer te plaatsen. Daarbij is uiteraard de stijl en uitvoering van zo’n kast belangrijk: een klassiek uitgevoerde kast staat misplaatst in een modern interieur. Daarom kunt u uw kledingkasten 4-deurs volledig op maat laten maken door ons. Zo weet u zeker dat u een unieke kast heeft die perfect aansluit bij uw woning en verder interieur.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
opbouwkast

EEN KLEDINGKAST OP MAAT

Raffito staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit kasten op maat die we leveren. Naast kledingkasten vindt u dan ook slaapkamerkasten, inbouwkasten of opbergkasten in ons assortiment. De kasten uit ons assortiment stelt u naar eigen smaak samen via onze kastendesigner. Gewoon vanuit uw luie stoel en zonder bijkomende kosten. Van kastdeur tot kastinterieur en van interieurstijl tot de kleur van uw kast: uw kunt alles naar eigen wens samenstellen. Onze tip is daarbij om alvast de beschikbare ruimte op te meten in uw woning en deze gegevens bij de hand te houden. Zo weet u precies wat de afmetingen van uw nieuwe kast mogen zijn!

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

MAAK UW KAST COMPLEET

Rijke Italiaanse details in combinatie met hoogwaardig en hoge kwaliteit hout: dat is waar Raffito voor staat. Via de kastendesigner kunt u ook aangeven of u eventueel aanvullende accessoires aan uw kast wilt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan extra lades, een spiegel op de deur of het toevoegen van extra kledingrekken. Ook qua details bieden onze kasten verrassende opties: kies strak gevormde handgrepen voor de deuren of voeg zelfs verlichting toe aan uw kast. Hoe luxueus uw kast ook zijn mag: met alle extra’s en accessoires combineert u stijl met praktische eigenschappen en handige aanvullingen.

Kast samenstellen en meer

Heeft u uw kasten naar eigen inzicht en smaak ontworpen via onze website? Dan verschijnt er een automatische, gratis optie voor een offerte. Deze offerte neem u vervolgens mee naar een van de verschillende verkoopadressen van Raffito kasten. Dit zijn de betere bouwmarkten en doe-het-zelfzaken bij u in de buurt. De medewerkers daar gaan vervolgens met uw ontwerp aan de slag dat doorgaans binnen enkele weken klaar is. Ook als u vragen heeft over het ontwerp of advies zoekt, kunt u bij deze zaken terecht! Liever al wat inspiratie van tevoren? Bekijk dan onze website en check de decorkaart.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel