Laat u inspireren

Kledingkasten 2 deurs

2-DEURS kledingkasten van Raffito

Wanneer u een kledingkast voor u ziet, heeft u ongetwijfeld het beeld van een kledingkast 2 deurs voor u. Niet zo gek, want nog altijd is deze vorm vrij standaard voor een kast. Zeker wanneer u ruimte nodig heeft in uw slaapkamer en een kast met 3 of 4 deuren simpelweg te groot is, is de kledingkast met 2 deuren voldoende als slaapkamerkast. Hoewel voor velen een kast vooral praktisch moet zijn, vinden we bij Raffito dat een kast ook een bepaalde uitstraling mag hebben. Vanuit die gedachte hebben we verschillende stijlen en combinaties in ons assortiment opgenomen waar u uit kunt kiezen. Meer weten? Lees hieronder meer over de opties voor kledingkasten 2 deurs uit onze collectie!

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een 2-DEURS KLEDINGKAST die past in uw kamer.

Kledingkasten 2 deurs vindt u in verschillende afwerkingen en modellen. Maar bovenal stellen wij de functionaliteit van een kast op prijs. Die combinatie van een hoge gebruiksvriendelijkheid met stijlvolle designs ligt ons erg aan het hart. Omdat u uw kasten zelf kunt samenstellen, bepaalt u dus ook zelf waar de planken, kledingrails of dat handige schoenenrekje komt. Ook op het gebied van technische handigheidjes zijn onze kasten voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Wat te denken van een handige kledinglift of een uittrekbare garderobestang. Maak van uw kledingkast 2 deurs een luxe meubelstuk met een zee aan ruimte.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
opgeruimde voorraadkast

MAATWERK VOOR IEDERE KAST

Of u nu een kledingkast 2 of 3 deurs zoekt: bij onze kasten staat één onderdeel altijd centraal, en dat is dat onze kledingkasten uit maatwerk bestaan. Daarbij wordt zowel de lijn van uw vloeren als de lijn van het plafond gevolgd, zodat u een kast heeft die naadloos aansluit op uw interieur. Ook wanneer uw kast een afwijkende vorm moet hebben (bijvoorbeeld onder een trap of schuin dak) kunnen wij uw kasten zo aanpassen dat ze perfect passen.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

Kwaliteit en finesse

Toch is niet alleen het uiterlijk van een goede kledingkast belangrijk. Raffito combineert daarom Italiaans design met een hoogwaardige, kwaliteit hout en ander materiaal. En die combinatie werkt voor ieder interieur. Speciaal voor verschillende interieurs hebben we namelijk kledingkasten ontwikkeld. Wat te denken van de klassieke, landelijke ‘Barn’-kasten uit onze collectie met een echte boerderij-look? Liever een moderner of strakker model zonder al te veel details? Kies dan voor onze zwarte, grijze of witte kasten met verzonken deurgrepen.

De producten van Raffito kopen

Het is belangrijk om te weten dat u onze kasten niet via deze website koopt, maar bij een van de vele verkoopadressen in heel Nederland. Hoe dat precies werkt? Simpel. U maakt alvast een ontwerp via onze kastendesigner. Dit ontwerp kunt u vervolgens meenemen naar een van de verkooppunten, waar men aan de slag gaat met uw ontwerp. Houd er wel rekening mee dat het tot enkele weken kan duren voordat uw kast helemaal klaar is. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u bij het verkoopadres bij u in de buurt terecht!

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel