Een op maat gemaakte kast biedt talloze voordelen voor uw thuis. Allereerst biedt het unieke oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Of u nu extra opbergruimte, een elegante garderobe of een functionele boekenkast wilt, op maat gemaakte kast ontwerpen kunnen aan al uw wensen voldoen. 

Bovendien maximaliseert een op maat gemaakte kast de beschikbare ruimte in uw huis. Het benut elke centimeter optimaal en zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving. 

Kortom, 4 voordelen zijn:

 1. Optimaliseer uw ruimte
 2. Esthetisch en praktisch
 3. Stijlvol functioneel
 4. Naadloos maatwerk voor ieder interieur
Raffito Slaapkamerkast meubel maatwerk

Optimaliseer uw ruimte

Bij Raffito begrijpen we het belang van het optimaliseren van uw ruimte, en daarom bieden we slimme oplossingen voor efficiënt ruimtegebruik. Eén van onze aanbevelingen is het gebruik van schuifdeuren, die ruimtebesparend zijn en tegelijkertijd een stijlvolle en moderne uitstraling bieden. Schuifdeuren nemen geen extra ruimte in beslag zoals traditionele draaideuren, wat vooral handig is in kleinere kamers.

Of het nu gaat om een schuine wand in de zolderkamer, een nis in de hal, of een hoek in de slaapkamer, onze kasten worden speciaal ontworpen om elke centimeter functioneel te maken. Met Raffito kunt u uw ruimte optimaal benutten en genieten van een georganiseerd en goed gepland interieur.

Esthetische en praktische oplossingen

Raffito biedt esthetische en praktische oplossingen die uw huis verbeteren. Kies voor witte kledingkasten om een frisse en tijdloze uitstraling aan uw slaapkamer te geven. Witte kledingkasten passen moeiteloos in verschillende interieurstijlen en geven een heldere en lichte sfeer. Daarnaast begrijpen we de uitdagingen van schuine wanden, en daarom bieden we op maat gemaakte kastoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw ruimte. 

Of het nu gaat om een zolderkamer of een andere ruimte met schuine wanden, onze kasten passen naadloos in de beschikbare ruimte en bieden tegelijkertijd voldoende opbergruimte. Met Raffito kunt u genieten van zowel visuele als praktische voordelen in uw huis.

Stijlvol en functioneel

Bij Raffito geloven we in het maken van kledingkasten die zowel stijlvol als functioneel zijn. Onze schuifdeuren zijn ontworpen met oog voor detail en combineren stijlvolle decors met praktische functionaliteit. Schuifdeuren zijn niet alleen ruimtebesparend, maar ze voegen ook een eigentijdse uitstraling toe aan uw slaapkamer of kledingkast.

Daarnaast bieden we op maat gemaakte kledingkasten met schuifdeuren die uw slaapkamer helpen organiseren en een opgeruimde sfeer creëren. Met aangepaste interieurindelingen en slimme opbergoplossingen kunnen we uw kleding, schoenen en accessoires overzichtelijk en gemakkelijk bereikbaar maken. Raffito streeft ernaar om de perfecte balans te vinden tussen stijl en functionaliteit, zodat u een prachtige en praktische kledingkast krijgt die aan al uw behoeften voldoet.

Een naadloze integratie in elk interieur

Bij Raffito geloven we in het bereiken van een naadloze integratie van onze kasten in elk interieur. Onze inbouwkasten op maat worden speciaal ontworpen om perfect te passen in uw ruimte, waardoor ze lijken te zijn geïntegreerd in de architectuur van uw huis. Het resultaat is een harmonieuze en samenhangende uitstraling die uw interieur versterkt.

Daarnaast bieden we kastenwanden op maat die zorgvuldig worden afgestemd op de stijl van uw huis. Of u nu een modern, klassiek of landelijk interieur heeft, onze kastenwanden passen perfect bij de esthetiek van uw woning. We streven ernaar om niet alleen functionele opslagoplossingen te bieden, maar ook om uw interieur te verrijken en te verbeteren met een naadloze en stijlvolle integratie van onze op maat gemaakte kasten.

Inspiratie nodig? Wij delen graag onze unieke ideeën voor een kast op maat.

Wat kost een kast op maat laten maken?

Het laten maken van een op maat gemaakte kast is een investering in uw huis, en de kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren. 

Hier is een overzicht van prijsfactoren die de kosten van op maat gemaakte kasten beïnvloeden:

 • Afmetingen
  De grootte en complexiteit van de kast spelen een belangrijke rol in de kosten. Grotere kasten met ingewikkelde ontwerpen vereisen meer materiaal en arbeid, wat de prijs kan verhogen.
 • Materiaalkeuze
  Het type materiaal dat u kiest voor uw kast heeft invloed op de kosten. Hoogwaardige houtsoorten of speciale afwerkingen kunnen duurder zijn dan standaardmaterialen.
 • Ontwerp en aanpassingen
  Het ontwerp van uw op maat gemaakte kast en eventuele aanpassingen zoals laden, legplanken, en accessoires zullen de prijs beïnvloeden. Meer ontwerpopties en functies kunnen de kosten verhogen.
 • Installatie
  De kosten van installatie kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de installatie en de benodigde arbeidstijd.

Hoewel op maat gemaakte kasten vaak als een investering worden beschouwd, zijn er ook budgetvriendelijke opties beschikbaar. Door slimme materiaalkeuzes te maken, eenvoudigere ontwerpen te overwegen en het aantal aanpassingen te beperken, kunt u op maat gemaakte kasten krijgen die binnen uw budget passen. 

Het is raadzaam om met een professional te overleggen om een nauwkeurige schatting te krijgen op basis van uw specifieke behoeften en wensen. Liever zelf ontwerpen? Lees dan, “Hoe ontwerp je de perfecte kast op maat?”.