Bij het zoeken naar een boekenkast speelt niet alleen het materiaal van de kast, maar ook de uitstraling een grote rol. De kast moet immers volledig passen bij de sfeer die de ruimte uitademt. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een witte boekenkast met deuren kunt u prima bij Raffito terecht. Deze hebben wij voor u in het assortiment.

boekenkast doorkijk

Raffito is een zeer onderscheidend in het vervaardigen van boekenkasten op maat. De kasten stralen vakmanschap en klasse uit. De kasten zijn ontworpen met het oog op detail, waarbij er op geraffineerde wijze gebruik is gemaakt van de spanning in het contrast van de gebruikte materialen. Deze mix geeft deze tijdloze kast een mooie, eigentijdse vormgeving waarin een vleugje Italiaans design waar te nemen is. De kasten worden volledig in de stijl vervaardigd die aansluit op uw smaak. Als u op zoek bent naar een witte boekenkast met deuren kunt u dan ook uitstekend bij ons terecht.

BOEKENKASTEN VAN EEN UITSTEKENDE KWALITEIT

De boekenkasten van Raffito vormen een mooie mix van een uitstekende kwaliteit en een perfecte uitstraling. Onze kasten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen, daarbij werken we met een strenge kwaliteitscontrole op onze materialen. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen op het juiste hoge niveau houden.

INSPIRATIE VOOR EEN WITTE BOEKENKAST MET DEUREN

Als u op zoek bent naar een witte boekenkast met deuren zult u bij ons zeker kunnen slagen. De witte boekenkast kan worden voorzien van stijldeuren die zijn vormgegeven in diverse stijlen. We hebben veelzijdige keuzemogelijkheden in deuren in een landelijke-, klassieke-, moderne- of Italiaans design. Binnen deze stijlvormen heeft u zeer veel opties om de kastdeuren volledig naar uw wens te laten vervaardigen.

Om u zich hierin te laten inspireren hoe u een witte boekenkast met deuren kunt laten vormgeven kunt u de diverse afbeeldingen en onze inspiratiefilm op onze website bekijken. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze kastendesigner. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke online tool die u ook op onze website zult aantreffen. De kastendesigner zal u stap voor stap door al onze opties met betrekking tot een witte boekenkast met deuren heen leiden. Deze tool is dan ook uitstekend geschikt om uw ideeën uit te werken en de opties te vergelijken.

Daarnaast kunt u deze tool gebruiken voor het opgeven van de gewenste maatvoering van de kast. Wij vervaardigen immers de kast voor u op basis van de opgegeven maten. Op deze manier zal de kast tot op de millimeter nauwkeurig passen in de beschikbare ruimte. De kastendesigner is vanzelfsprekend onbeperkt en zonder enige verplichting te gebruiken.

PERSOONLIJK ADVIES WITTE BOEKENKASTEN MET DEUREN

Als u de voorkeur heeft aan een persoonlijk advies is dit natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor kunt u zich wenden tot één van onze Raffito dealers die verspreid door het hele land heen te vinden zijn.Bij onze Raffito dealers zult u welkom worden geheten door vakkundige medewerkers die ruim de tijd voor u kunnen nemen om u te helpen met het maken van uw keuze, al uw vragen over ons aanbod in boekenkasten te beantwoorden.Zoals u leest hebben we een zeer ruim aanbod in witte boekenkasten met deuren. Wij weten dan ook zeker dat u bij ons de kast zult vinden die volledig aansluit op uw wensen en hier lang plezier van zult hebben.

Vraag uw brochure aan