Bij Raffito is het mogelijk om een kast helemaal naar uw wens te ontwerpen. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de kast bepaalt u helemaal zelf. U heeft de volledige regie over het design, het materiaal en de kleur. U vraagt zich misschien af welke kleurcodes wij voor onze schuifdeuren en interieurdesigns gebruiken. Met andere woorden: wat zijn de (RAL) kleuren van de Raffito schuifdeuren en interieur designs?

kledingkast met schuifdeuren

RAL kleuren?

Bij het ontwerpen van een Raffito kast heeft u keuze uit diverse kleuren. Wat dacht u van kastdeuren in hoogglans wit, matgrijs of ivoorkleur? Maar ook pastelgroen en antraciet behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn allemaal unieke tinten die met uiterste zorg zijn uitgekozen. Wij werken dan ook niet met kleurcodes, maar met kleurnamen zoals ‘steengrijs mat’ of ‘denim blauw mat’. RAL-kleuren worden bij Raffito niet gebruikt.

Natuurtinten

Een andere reden waarom wij niet met kleurcodes werken, is omdat wij veel natuurtinten in ons assortiment hebben. Zoals bijvoorbeeld een warme houtkleur of een licht eikenhout tint. Maar ook een steel-look schuifdeur is mogelijk. Deze designs bestaan uit enorm veel verschillende kleurtinten, waardoor het onmogelijk is om één kleurcode aan een design te geven. Wilt u een indruk krijgen van de kleuren van onze schuifdeuren en interieurdesigns? Neem een kijkje in onze kastendesigner.

Het juiste design

Bij het ontwerpen van uw kast is het juiste design essentieel. De stijl van de kast heeft namelijk veel effect op de uitstraling van de ruimte. In ons assortiment hebben we prachtige decors voor schuifdeuren. Maar ook de binnenkant van de kast kunt helemaal naar uw eigen stijl inrichten. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het interieurdesign van de kast een andere kleur te geven dan de buitenkast van de kast.

Het interieur van de kast

Wilt u het interieur van de kast helemaal naar uw stijl inrichten? U doet dit gemakkelijk zelf met de eerdergenoemde kastendesinger van Raffito. Onder het tabje ‘interieur’ ziet u alle mogelijke kleuren voor zowel de kastdeur als het kastinterieur. Heeft u het ideale design gevonden? Via de kastendesigner vraagt u gemakkelijk een offerte aan voor uw zelfontworpen kast.

Vraag uw brochure aan