Raffito heeft veelzijdige opties om een kast op maat te laten maken. Dit biedt diverse interessante voordelen. In dit artikel bespreken we het grote voordeel om een inloopkast op maat laten maken.

inloopkast

De term “kast op maat” of “maatwerk kast” wil niets anders zeggen dat een kast volledig naar wens van de consument wordt vervaardigd. Dit kan betrekking hebben op de maatvoering, maar ook op het design, inrichting en kleurstelling van de kast.

HET VOORDEEL VAN EEN INLOOPKAST OP MAAT

Het grote voordeel van een inloopkast op maat, is dat deze volledig zal aansluiten op uw wensen. De kast zal met betrekking tot het design volledig passen bij de uitstraling van uw woonruimte en dezelfde sfeer uitademen.

Een ander groot voordeel is de maatvoering. Als u kiest voor een kast op maat, zal deze speciaal voor u vervaardigd worden. Hierbij kunt u de gewenste maten tot op de millimeter nauwkeurig kunnen opgeven. Hierdoor kunt u zeer efficiënt gebruik maken van uw beschikbare ruimte en zult u geen loze hoeken overhouden waar u eigenlijk niets mee kunt.

Wanneer u zeker voor een inloopkast op maat moet kiezen

Er zijn situaties waarbij het zeker aan te raden is om voor een inloopkast op maat te kiezen. Op het moment dat u een ruimte met een afwijkende vorm of afmeting heeft (denk aan een schuin aflopend plafond), zal het lastig zijn om een inloopkast te vinden die exact in de beschikbare ruimte past. Als optie kunt u ervoor kiezen om een inloopkast zelf te maken, of om een inloopkast op maat te laten maken. In dit laatste geval heet u er geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van een kast die één geheel zal vormen met uw woning.

De maatwerk mogelijkheden van Raffito voor inloopkasten

Raffito gaat hier heel erg ver met het invullen van het begrip “maatwerk”. Onze maatwerk mogelijkheden voor inloopkasten zijn zeer veelzijdig. Zowel met betrekking tot de stijl, de uitvoering, de inrichting, de kleurstelling én de maatvoering kunt u uw wensen volledig kenbaar maken. U kunt uw keuze bepalen met behulp van onze kastendesigner. Dit is een online tool op onze website die u stap voor stap door onze opties zal leiden. Dit kunt u in alle rust thuis doen.

De kastendesigner is onbeperkt en zonder verplichtingen te gebruiken. Dit biedt u alle mogelijkheden om de opties te visualiseren en te vergelijken. Vindt u het leuk om inspiratie op te doen en onze maatwerk mogelijkheden te bekijken? Dat nodigen we u graag uit om onze inspiratiefilm te bekijken.

Persoonlijk advies over inloopkasten op maat

Als u de voorkeur heeft voor persoonlijk advies over onze inloopkasten op maat, kunt u zich wenden tot één van onze Raffito dealers. Hier treft u vakkundige medewerkers die u graag de voordelen uitleggen van onze inloopkasten op maat. Deze medewerkers kunnen u helpen met het maken van uw keuze en al uw vragen beantwoorden. Daarnaast kunnen zij u desgewenst helpen met het inmeten en opbouwen van de inloopkast bij u thuis. De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan