U wilt een schuifdeur van Raffito aanschaffen maar u twijfelt of het glas in de deuren veiligheidsglas is? Wij kunnen u geruststellen: ja, aan de achterkant van onze glazen schuifdeuren zit een speciale veiligheidsfolie. Dit folie houdt de glassplinters bijeen wanneer het glas breekt. Hiermee is het glas van Raffito schuifdeuren veiligheidsglas en ontstaan er dus geen ongelukken wanneer u of uw kinderen per ongeluk tegen de deuren botsen.

schuifdeuren met glas

HET TOEPASSEN VAN VEILIGHEIDSGLAS IN ONZE SCHUIFDEUREN

Glas is een populair op kasten of kastdeuren. In de meeste gevallen is het glas terug te vinden als spiegel op de schuifdeur. Glas is een stevig en vast materiaal, maar is natuurlijk ook makkelijk breekbaar. Daarom is er een speciaal soort folie op de markt gebracht wat het glas een beschermende laag geeft. Raffito laat dit folie aanbrengen op zijn kastdeuren. Wij vinden het belangrijk dat de producten die we leveren van een goede kwaliteit zijn, maar bovenal moeten onze klanten ze ook veilig kunnen gebruiken. Of dat nu geldt voor uzelf, uw kinderen of huisdieren: mocht er eens wat fout gaan, dan ontstaan er dankzij het veiligheidsglas geen bijkomende ongelukken door gebroken of gesprongen glas.

KWALITEITSDEUREN SCHUIFDEUREN MET VEILIGHEIDSGLAS

Raffito staat erom bekend dat ze kasten en kastdeuren leveren van een exclusieve en degelijke kwaliteit. Op onze uitgebreide website kunt u naar believen de kast van uw dromen zelf inrichten en voorzien van accessoires. Zo hebben wij een breed aanbod van allerlei luxe handgrepen en kunt u ervoor kiezen om de binnenkant van de kast voorzien van verschillende opbergvakken en handige gadgets. Wat te denken van een uitschuifbare kapstok of een praktische lift, zodat u beter bij uw kleren kunt. Met het gevoel voor stijl, elegantie en kwaliteit combineert Raffito het aangename met het praktische en gebruiksvriendelijkheid.

WAAR TREFT U HET VEILIGHEIDSGLAS AAN?

Zoals gezegd is de achterkant van het glas voorzien van een laag folie. Deze laag folie is geheel doorzichtig. Hierdoor zult u er geen sporen van terugzien op of in uw kast. Mocht u na aankoop van onze kast toch problemen zien of ziet u dat de folie slijtagesporen begint te vertonen, dan kunt u dit gemakkelijk zelf herstellen. De folie is online te koop. Maar u het moet gezegd worden dat het zelden voorkomt dat dit folie vervangen dient te worden.

EEN KAST VAN RAFFITO MET VEILIGHEIDSGLAS KOPEN

De kasten en kastdeuren van Raffito treft u bij iedere kwaliteitsbouwmarkt of interieurwinkel bij u in de buurt aan. Voordat u uw keuze bepaalt, is het altijd verstandig om even onze website te raadplegen voor de mogelijkheden. Zo kunt u onderdelen die niet voorradig zijn, altijd via ons bestellen. Ook als u vragen of advies nodig hebt bij het aanschaffen van uw Raffito kast met deuren van veiligheidsglas, kunt u terecht via ons contact formulier. Wij helpen u graag bij het maken van uw beslissing en voorzien u graag van advies op maat.

Vraag uw brochure aan