Raffito heeft zeer veel opties voor een kledingkast met hang- en legmogelijkheden. Ook de kastinrichting kunt u immers zelf bepalen bij ons. Wij zorgen dat de kast op de manier wordt ingericht zoals u dit wenst. Hiervoor kunt u zowel op onze website als bij onze vakkundige Raffito dealers terecht.

kledingkast hang en leg opties

KLEDINGKAST INTERIEUR ZELF BEPALEN

Raffito kenmerkt zich onder andere door de veelzijdige mogelijkheden om een kledingkast volledig naar wens samen te stellen. Hierbij kunt u de stijl, de vormgeving, het interieur, de kleurstelling én de maatvoering volledig zelf bepalen. De kledingkast wordt dan ook speciaal voor u vervaardigd. Hierdoor kunt u de kast precies passend maken voor de bestemde woonruimte, de stijl exact aanpassen op uw smaak en door het interieur van de kledingkast zelf te bepalen kunt u de kast volledig aanpassen aan uw garderobe. U heeft hierbij zelf de volledig vrije keuze hoeveel hang- en legmogelijkheden u wilt gebruiken.

Dit kunt u zeer eenvoudig doen door gebruik te maken van onze online kastendesigner. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke online tool op onze website. Deze “online hulp” zal u stap voor stap door alle mogelijkheden leiden, waarbij het interieur van de kast vanzelfsprekend ook aan bod komt. U kunt hiermee in alle rust thuis de opties voor u zelf doornemen en bepalen waar en hoeveel planken, lades en ophangmogelijkheden er in de kast moeten komen. Vanzelfsprekend kunt u ook onze handige accessoires inpassen zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting. De kastendesigner is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen te gebruiken. U kunt hier onbeperkt mee aan de gang gaan.

PERSOONLIJK ADVIES VOOR EEN KLEDINGKAST

Als u de voorkeur heeft voor een vakkundig persoonlijk advies, is dit vanzelfsprekend ook mogelijk. Hiervoor staan onze adviseurs bij de Raffito dealers graag voor u klaar. Deze vakkundige medewerkers kunnen u adviseren over alle facetten van een kledingkast van Raffito. De hang en legmogelijkheden komen hierbij uiteraard ook aan bot. Daarnaast kunt u hier terecht met al uw vragen over onze kledingkasten. De adressen van de Raffito dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan