De kasten van Raffito worden volledig op maat voor u vervaardigd. Niet alleen de maatvoering maar ook de indeling van de maatwerk kast kunt u volledig zelf bepalen. We hebben dan ook veelzijdige opties als u op zoek bent naar een kast met alleen legplanken.

Kast met legplanken

KAST MET ALLEEN LEGPLANKEN ZELF SAMENSTELLEN

Het voordeel van een kast van Raffito is dat u deze zelf kunt samenstellen. Niet alleen de stijl en de opstelling van de kast kunt u zelf bepalen, maar ook bij de inrichting heeft u het voor het zeggen. U kunt zelf bepalen hoeveel legplanken u in de kast geplaatst wil zien en op welke hoogte deze geplaatst moeten worden. Daarnaast hebben we diverse mooie en handige accessoires voor u beschikbaar. U kunt bij Raffito dus de kasten volledig aanpassen aan uw gebruikerswensen.

ONLINE KASTENDESIGNER

Om uw ideeën met betrekking tot de kast te visualiseren, kunt u uitstekend gebruik maken van onze kasten designer. Dit is een gebruiksvriendelijke online tool die u door al onze mogelijkheden heen zal leiden. Dit is een uitstekende manier om uw gedachtegang te visualiseren, zodat u zich een goed beeld kunt vormen hoe de kast in het echt eruit zal zien.

De kastendesigner kunt u op ieder tijdstip, geheel vrijblijvend en onbeperkt gebruiken. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Daarnaast kunt u de kastendesigner ook gebruiken om uiteindelijk de kast te bestellen. Hierbij kunt u ook de exacte gewenste maatvoering van de kast opgeven. Wij vervaardigen de kast tot op de millimeter nauwkeurig voor u.

RAFFITO DEALERS

Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk advies kan dit natuurlijk ook. Hiervoor kunt u zich wenden tot de Raffito dealers. Bij deze winkels staan vakmensen voor u klaar die uitgebreid de tijd kunnen nemen om u persoonlijk te adviseren en al uw vragen kunnen beantwoorden. De Raffito dealers zijn verspreid over het land gevestigd. U hoeft hiervoor dus geen lange afstanden af te leggen. U Vindt de adressen van de Raffito dealers op onze website.

Vraag uw brochure aan