Een opbouwkast maken en bevestigen is niet lastig als u gebruik maakt van de mogelijkheden van Raffito. Wij helpen u met het ontwerpen en samenstellen van uw droomkast. Met behulp van onze handige montagehandleiding kunt u op zeer eenvoudige wijze uw kast opbouwen en op de juiste manier plaatsen. Vanzelfsprekend kunnen onze Raffito dealers dit ook voor u doen.

opbouwkast

EEN IDEALE OPBOUWKAST SAMENSTELLEN

Bij Raffito kunt u een kastop maat laten vervaardigen. We zorgen niet alleen dat uw kast exact de juiste maatvoering heeft, zodat deze precies past in de beschikbare ruimte, maar ook de inrichting mag u zelf bepalen. Op basis van uw wensen waarvoor u de kast gaat gebruiken, kunt u zelf aangeven waar en hoeveel lades, planken, ophangmogelijkheden en andere accessoires er moeten komen. Tot op de ladegreepjes aan toe heeft u hier zelf zeggenschap over.

Om tot deze keuzes te komen kunt u gebruik maken van onze handige online kastendesigner maar kunt u zich ook wenden tot één van onze Raffito dealers. De adressen van deze dealers vindt u op onze website. De Raffito dealers liggen verspreid door het gehele land zodat u niet ver hoeft te reizen voor uw ideale opbouwkast.

OPBOUWKAST MAKEN EN BEVESTIGEN

De Raffito dealers kunnen u uitstekend helpen met het maken van het ontwerp, het inmeten én het plaatsen van de kast. U kunt dit natuurlijk ook allemaal zelf doen. Hiervoor hoeft u géén professionele meubelmaker te zijn. Met onze handige montagehandleidingen die u op onze website kunt vinden, kunt u dit uitstekend zelf doen.

De montage handleidingen worden weergegeven in films en door middel van een handige omschrijving, die goed te gebruiken is als u bezig bent met het maken en bevestigen van uw kast. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe u dit moet aanpakken. U zult ervaren dat ook mensen die wat minder ervaren of bedreven zijn deze klus uitstekend kunnen uitvoeren.

HULP NODIG BIJ HET MAKEN EN BEVESTIGEN VAN DE OPBOUWKAST?

Als u er even niet uitkomt tijdens het maken en bevestigen van de opbouwkast kunt u altijd contact opnemen met één van onze Raffito dealers of rechtstreeks met ons via het contactformulier op onze website.

Vraag uw brochure aan