Raffito heeft zeer veelzijdige mogelijkheden om een kledingkast zelf samen te stellen. U kunt de kast volledig laten vervaardigen in de stijl die bij u past. Een zwarte kledingkast met spiegel behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Naast de stijl kunt u ook de inrichting van de kast én de maatvoering volledig zelf bepalen. De kast wordt volledig op maat voor u vervaardigd, zodat de kast precies past van vloer tot plafond en één geheel vormt met uw woning.

Wij hebben diverse opties om de kastdeuren te laten omlijsten. Hierbij kunt u kiezen uit onze brede variatie van aluminium frames. Deze frames zullen een uitstekende combinatie vormen met de spiegel. U kunt zich op onze website laten inspireren of kennis maken met onze mogelijkheden bij één van onze Raffito dealers.

IDEEËN VOOR EEN ZWARTE KLEDINGKAST MET SPIEGEL

Onze website is een uitstekende inspiratiebron om uw ideeën voor een zwarte kledingkast met spiegel uit te werken. Hiervoor vindt u diverse afbeeldingen. Daarnaast hebben we een mooie inspiratiefilm voor u samengesteld. Tevens kunt u gebruik maken van onze kastendesigner. Dit is een gebruiksvriendelijke online tool waarmee u in alle rust onze opties kunt visualiseren en vergelijken. U kunt met behulp van de kastendesigner uw gewenste kast intekenen. Hierbij kunt u een keuze maken uit onze mogelijkheden in aluminium frames waarmee de spiegel wordt bevestigd en het interieur van de kast intekenen. U kunt hiervoor planken, lades en ophangmogelijkheden “gebruiken”. Daarnaast zal onze kastendesigner u diverse handige accessoires aanbieden zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting. De kastendesigner is onbeperkt en zonder enige verplichtingen te gebruiken.

Persoonlijk advies over kledingkasten

Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk advies over kledingkasten, kunt u uitstekend terecht bij één van onze Raffito dealers. Hier zullen vakkundige medewerkers uitgebreid de tijd voor u nemen om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden met betrekking tot zwarte kledingkasten met een spiegel met u door te nemen. Uiteraard beschikken deze mensen over een uitstekende productkennis om al uw vragen te beantwoorden. Onze Raffito dealers zijn verspreid over het hele land gevestigd. De adressen van deze dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”.

Vraag uw brochure aan