Een open kast met planken behoort zeker tot de mogelijkheden bij Raffito. Bij ons kunt u de kasten volledig zelf samenstellen op basis van uw wensen. Op deze manier zorgt u ervoor dat wij een ideale kast voor u vervaardigen die volledig afgestemd is op uw gebruikers doelstellingen. Wij nodigen u dan ook graag uit om hiervoor een kijkje te nemen op onze website of één van onze Raffito dealers te bezoeken.

wand boekenkast

OPEN KAST MET PLANKEN

Een open kast met planken kunt u voor zeer veel doelstellingen gebruiken. Het is daarbij wel van belang dat de kast volledig op maat voor u vervaardigd wordt, zodat u hierin geen concessies hoeft te doen. Dit kan bij Raffito. Wij maken open kast speciaal voor u, en op basis van uw wensen. U kunt zich op onze website volledig laten inspireren door onze mogelijkheden. Hiervoor kunt u op onze website diverse afbeeldingen vinden, of onze inspiratiefilm bekijken.

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze kasten designer. Met deze handige online tool kunt u heel eenvoudig de opstelling én de inrichting bepalen. Met de kasten designer kunt u zelf bepalen hoeveel planken u in de kast wilt laten plaatsen en op welke positie in de kast. Daarnaast kunt u vanzelfsprekend zelf de kleurstelling van de kast bepalen, om de open kast precies passend te maken bij uw woning interieur.

Naast deze bovengenoemde opties, heeft u de mogelijkheid om de gewenste maten op te geven. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig, zodat wij de open kast precies op maat kunnen vervaardigen. De kast zal hierdoor exact passend van vloer tot plafond zijn en zo één mooi geheel vormen met uw woning. De kastendesigner kunt u onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken.

PERSOONLIJK ADVIES OVER EEN OPEN KAST DIE VOORZIEN IS VAN PLANKEN

Als u de voorkeur heeft voor een persoonlijk advies over een open kast die voorzien is van planken kunt u vanzelfsprekend terecht bij een van onze Raffito dealers. Hier zullen vakkundige medewerkers uitgebreid de tijd nemen om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen zij u desgewenst helpen met het opmeten van de gewenste maten bij u thuis. U vindt de adressen van onze Raffito dealers op onze website onder de kop “verkoopadressen”. Onze Raffito dealers zijn verspreid door het hele land gevestigd zodat u hiervoor niet ver hoeft te reizen. Na het ingeven van uw woonplaats verschijnen de dichtstbijzijnde Raffito dealers op uw scherm.

Vraag uw brochure aan