U kunt bij Raffito uitstekend terecht voor een kleerkast van 120 cm breed. Bij deze maatvoering kunt u kiezen uit een kast die voorzien is van twee, drie of vier kastdeuren. De keuze hiertussen ligt volledig bij u.

Wij vervaardigen de kleerkasten volledig op maat. Dit geeft u mogelijkheden om de uitvoering van de kast, het interieur, maar ook de exacte maatvoering volledig op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Wij zorgen voor uw ideale kast.

KLEERKAST OP MAAT

Doordat wij de kleerkast op maat vervaardigen, kunt u deze exact passend maken voor uw woonruimte. Op deze wijze zult u geen loze hoeken en gaten overhouden. Hier kunt u vaak niets meer mee beginnen. Op deze manier zult u de beschikbare ruimte zeer efficiënt gebruiken. Om de kleerkast van vloer tot plafond passend te maken, vragen wij u naast de gewenste breedtemaat van 120 cm breed, ook de gewenste hoogte- en dieptematen op te geven.

Het opgeven van de maten kunt u online doen op onze website, in onze kastendesigner. Deze gebruiksvriendelijke tool, helpt u met het samenstellen van uw ideale kast. U kunt hierbij niet alleen de maatvoering opgeven, maar ook diverse andere keuzes maken. U kunt bijvoorbeeld de gewenste stijl aan ons opgeven om de kast precies passend te maken in uw woninginrichting. Hierbij heeft u keuze tussen een klassieke-, moderne-, landelijke- of Italiaanse stijl. Daarnaast kunt u de kleurstelling en de inrichting volledig afstemmen op uw smaak. Door middel van de kastendesigner kunt u zelf bepalen hoeveel en waar elementen als planken, lades en andere ophangmogelijkheden in uw kast geplaatst mogen worden. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse accessoires.

PERSOONLIJK ADVIES OVER KLEERKASTEN

U kunt ook aan de medewerkers van onze Raffito dealers vragen of zij u kunnen helpen met het opmeten van de beschikbare ruimte als u dit liever niet zelf doet. Naast de breedte van 170 cm, willen we ook graag de gewenste hoogte en diepte weten. Dit om de kledingkast tot op de millimeter op maat voor u te kunnen vervaardigen. Op deze manier zult u efficiënt gebruik kunnen maken van uw beschikbare ruimte en geen loze ruimtes in uw woonruimte overhouden waar u eigenlijk niets mee kunt.

Vraag uw brochure aan