Als u op zoek bent naar een kledingkast waarbij de schuifdeur is voorzien van een spiegel, nodigen wij u uit om de mogelijkheden van Raffito te bekijken. Wij hebben hierin zeer veel stijlvolle opties. De kledingkasten worden op maat vervaardigd zodat u bij ons de perfecte kast kunt samenstellen, die tot op de millimeter past in uw beschikbare ruimte.

inloopkast met paneeldeuren

Een kledingkast waarbij de schuifdeur is voorzien van een spiegel, zal optisch zorgen voor een ruimtelijke uitstraling in een ruimte. De spiegel zal een rustige en stijlvolle uitstraling geven. Voor onze omlijste kastdeuren hebben wij zeer veel keuze in mooie aluminium lijsten. Op deze manier kunt u de kast een sfeer laten uitstralen die volledig bij uw woninginrichting past.

KLEDINGKAST VOORZIEN VAN SCHUIFDEUR MET SPIEGEL SAMENSTELLEN

U kunt een kledingkast voorzien van schuifdeur met spiegel zelf samenstellen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze online kastendesigner die te vinden is op de website van Raffito. Met deze kastendesigner kunt u alle mogelijkheden bekijken en afstemmen welke opties het beste bij uw smaak passen. De kastendesigner is onbeperkt en zonder verplichtingen bruikbaar, zodat u onze mogelijkheden uitstekend kunt vergelijken.

De kastendesigner zal u niet alleen ons aanbod laten zien met betrekking tot de omlijsting van de kastdeuren en de spiegel, maar u ook tonen wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de opstelling van de kast, de kleurstelling en al onze opties hoe u het interieur kunt inrichten.

KLEDINGKAST MET SPIEGELDEUREN OP MAAT

Naast het opgeven van de vormgeving, kunt u, met behulp van de kastendesigner, ook de maatvoering aan ons doorgeven. Met deze lengte-, breedte- en dieptematen kunnen wij de kledingkast met spiegeldeuren tot op de millimeter nauwkeurig voor u vervaardigen, zodat deze precies past in de beschikbare ruimte.

Mocht u vragen hebben, of de voorkeur geven aan een persoonlijk advies, kunt u altijd bij onze Raffito dealers terecht. Hier staan vakkundige medewerkers u graag te woord en zij kunnen al uw vragen over het aanbod van Raffito beantwoorden. Daarnaast kunnen de medewerkers van onze dealers u ook helpen met het opmeten van de beschikbare kasten en het maken van uw keuze. De adressen van de Raffito dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”.

Vraag uw brochure aan