Bent u op zoek naar een kledingkast die met betrekking tot uitstraling en maatvoering exact bij uw woning past? Dan is het een goede keuze om het aanbod van Raffito te bekijken. Bij ons kunt u een kledingkast op maat laten maken.

kledingkast met schuifdeuren

Raffito is een toonaangevend merk in kledingkasten. Wij onderscheiden ons door onze zeer ruime keuzemogelijkheden en de uitstekende kwaliteit van onze kasten. De kasten worden volledig aan de hand van de wensen van onze consumenten vervaardigd.

KLEDINGKASTEN OP MAAT

Onze kasten hebben een zeer stijlvol maar eigentijds design. Hierbij is bij het ontwerp op een geraffineerde manier gebruik gemaakt van de spanning in het contrast van de gebruikte materialen. Daarnaast is een mooi vleugje Italiaans design in de vormgeving van de kasten waar te nemen. De kasten stralen dan ook vakmanschap en klasse uit. U kunt kiezen uit diverse stijlen en kleurstellingen. U kunt de inrichting van de kledingkast volledig naar wens met ons afstemmen om deze precies te laten aansluiten op uw wensen. Het zou ons verbazen als u bij ons niet de kledingkast op maat kunt vinden die u voor ogen heeft!

DE JUISTE MAATVOERING VAN UW KLEDINGKAST

Een kledingkast op maat heeft niet alleen betrekking op de uitstraling en inrichting van de kast maar ook op de maatvoering. Wij kunnen de kast tot op de millimeter nauwkeurig voor u vervaardigen. Op deze manier zal de garderobekast precies in de beschikbare ruimte passen en heeft u geen loze ruimtes waar u niets mee kunt beginnen. Hiervoor vragen we u de lengte-, breedte-, en hoogtematen op te meten en aan ons door te geven zodat de kast exact gelijk zal lopen met de muur en het plafond.

U kunt uw perfecte kledingkast ontwerpen met behulp van onze kastendesigner. Dit is een online tool die u op onze website zult aantreffen. De kastendesigner zal u stap voor stap al onze mogelijkheden laten zien. Dit is dan ook een uitstekende optie om in alle rust uw ideeën te visualiseren en uit te werken. De kastendesigner kan immers onbeperkt en zonder verplichtingen gebruikt worden.

PERSOONLIJK ADVIES OVER EEN KLEDINGKAST OP MAAT

Als u uw keuze hebt gemaakt, kunt u zich wenden tot één van onze Raffito dealers om de bestelling te plaatsen. Bij deze service doe-het-zelf zaken zullen vakkundige medewerkers u te woord staan. Deze medewerkers kunnen u ook persoonlijk advies geven over een kledingkast op maat als dat uw voorkeur heeft. Daarnaast kunnen deze vakmensen u desgewenst helpen met het inmeten en opbouwen van de kledingkast bij u thuis. Onze Raffito dealers staan dus voor u klaar met een perfecte service.

De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”. Onze dealers liggen verspreid door het hele land zodat u niet ver hoeft te reizen voor uw kledingkast op maat.

Vraag uw brochure aan