Als u op zoek bent naar een kledingkast met veel planken, hoeft u niet van een fabrikant afhankelijk te zijn. Bij Raffito kunt u zelf bepalen hoeveel planken u in uw kledingkast laat plaatsen. Onze kledingkasten worden op maat voor u vervaardigd.

hoek kledingkast

U zult ontdekken dat u bij Raffito zeer veel keuzemogelijkheden heeft. Als u een kledingkast door ons laat vervaardigen kunt u kiezen uit een passende stijl, de opstelling die het beste in de beschikbare ruimte past, de kleurstelling én de indeling van het interieur. U kunt dus zelf bepalen hoe u het interieur ingericht wilt hebben, en welke elementen hiervoor gebruikt mogen worden.

KASTENDESIGNER OM UW IDEEËN VORM TE GEVEN

U kunt onze online kastendesigner gebruiken om uw ideeën met betrekking tot een kledingkast met veel planken vorm te geven. U kunt deze gebruiksvriendelijke “designhulp” vinden op onze website. De kastendesigner is een uitstekend middel om uw gedachtegang te visualiseren en verder uit te werken. U wordt stap voor stap door alle opties geleid. Hierbij komt vanzelfsprekend ook de opstelling van het interieur aan bod. U kunt dan naar hartenlust de gewenste hoeveelheid planken op de juiste hoogte “intekenen”. Het gebruik hiervan is onbeperkt en zonder verplichtingen. Naast het gebruik van planken kunt u ook onze opties in lades, ophangmogelijkheden en andere accessoires overwegen. Bij dit laatste kunt u denken aan een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting. De kastendesigner zal u ook deze opties aanbieden bij het maken van uw keuze.

Naast het vormgeven van uw kast, kunt u de kastendesigner ook gebruiken voor het doorgeven van de gewenste maatvoering van de kast. Wij vervaardigen een kast immers exact op maat. Door het opgeven van de beschikbare ruimte voor de kast, kunt u de kast precies passend laten maken van vloer tot plafond. Dit kan bij Raffito tot op de millimeter nauwkeurig zodat u geen ruimtes zult overhouden waarmee u niets kan.

PERSOONLIJKE SERVICE VAN RAFFITO DEALERS

Voor het ontdekken van onze mogelijkheden voor een kledingkast met veel planken kunt u ook één van onze Raffito dealers bezoeken. Deze liggen verspreid door het hele land, zodat u hiervoor niet ver hoeft te reizen. De adressen van de aangesloten service doe–het-zelf zaken vindt u op onze website. De medewerkers van deze Raffito dealers zullen uitgebreid de tijd voor u nemen om uw wensen af te stemmen op onze veelzijdige mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen terecht bij deze vakmensen.

Vraag uw brochure aan