Als u op zoek bent naar een kledingkast met veel legplanken dan is Raffito een prima optie. Bij ons kunt u niet alleen het design, maar ook het interieur van uw kledingkast zelf bepalen. Hierdoor kunt u de kledingkast precies afstemmen op uw garderobe.

hoek kledingkast

Uw ideale kledingkast is die kast die tot op de millimeter precies in een beschikbare ruimte past en de indeling heeft die volledig op uw wensen is afgestemd. U kunt bij Raffito uitstekend voor zo’n kast terecht. Wij zullen de kast precies voor u op maat vervaardigen.

U BEPAALT DE HOEVEELHEID LEGPLANKEN VOOR DE KLEDINGKAST

U kunt de inrichting van de kledingkast zelf invullen. Hierbij kunt u zelf bepalen hoeveel legplanken u wilt gebruiken in uw kledingkast én de plaats van de planken in de kast. Op deze manier kunt u de kast zelf inrichten op basis van uw gebruikers doelstellingen. Naast de hoeveelheid en de plaats van de legplanken, kunt u ook zelf bepalen of u de legplanken gebruikt in combinatie van lades of ophangmogelijkheden. Daarnaast hebben we ook een aantal handige accessoires voor u beschikbaar die het gebruiksgemak van uw kledingkast nóg meer zullen verhogen. Denk hierbij aan een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting.

ONLINE KASTENDESIGNER OF PERSOONLIJK ADVIES

Om de inrichting van uw kledingkast te bepalen kunt u gebruik maken van onze online kastendesigner. Dit is een gebruiksvriendelijke tool die u kunt vinden op onze website. Met de online kastendesigner kunt u alle opties met betrekking tot de inrichting van uw kledingkast doorlopen om in alle rust thuis uw keuze te bepalen. De online kastendesigner is onbeperkt en geheel vrijblijvend te gebruiken. Dit geeft u mogelijkheden om al uw ideeën te visualiseren. U bent dus bij het gebruik van de kastendesigner niet tot aankoop verplicht.

U kunt de kastendesigner niet alleen gebruiken om de inrichting van de kledingkast vast te stellen, maar ook de keuze in de stijl, de opstelling en de kleurstelling te bepalen. Daarnaast kunt u ook de maatvoering van de gewenste kast via de kastendesigner aan ons opgeven.

Mocht u de voorkeur geven om uw mogelijkheden persoonlijk te bespreken, kunt u zich wenden tot één van onze Raffito dealers. Bij deze service doe-het-zelf zaken staan vakkundige mensen voor u klaar die u uitstekend kunnen helpen met het samenstellen van een kledingkast die volledig is afgestemd op uw wensen. Zij zullen samen met u onze opties met betrekking tot een kledingkast met veel legplanken doorlopen en al uw vragen hierover kunnen beantwoorden. De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan