Voor een kledingkast van 95 cm breed kunt u prima bij Raffito terecht. Bij deze maatvoering kunt u kiezen uit een kast die vervaardigd wordt met één, twee of drie kastdeuren. Dit is één van de vele keuzes die u kunt maken bij Raffito.

Raffito maakt immers kledingkasten op maat. Wij hebben géén massaproductie met vooraf bepaalde maten en uitvoeringen. Onze kledingkasten worden speciaal voor iedere consument vervaardigd, waarbij de persoonlijke wensen van deze consument onze blauwdruk is.

KLEDINGKAST OP MAAT

Een kledingkast op maat heeft voor u veel voordelen. Doordat we de kast vervaardigen in exact de maatvoering die u opgeeft, kunt u ervoor zorgen dat de kast precies passend is in de beschikbare ruimte. Hiermee voorkomt u dat u loze hoeken of ruimtes krijgt in uw woonruimte waar u niets mee kan. Met een kledingkast op maat maakt u dus efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. We vragen u dan ook om, naast de breedte maat van 95 cm, ook de gewenste lengte- en dieptemaat aan ons op te geven.

Daarnaast kunt u kiezen uit de diverse stijlen die wij voor de kasten ontworpen hebben. Onze unieke stijlen geven de kasten de uitstraling en de sfeer die bij uw inrichting past. Vanzelfsprekend kunt u ook de inrichting van de kast zelf bepalen. Met het bepalen van de hoeveelheid en plaats van de planken, lades en ophangmogelijkheden kunt u de kast volledig afstemmen op uw garderobe. Onze handige accessoires maken het geheel compleet. Tot slot kunt u de kleurstelling van zowel de deuren, als het interieur bepalen.

PERSOONLIJKE- OF ONLINE INSPIRATIE VOOR KLEDINGKASTEN

U kunt zich volledig laten inspireren op onze website. Naast diverse afbeeldingen en onze inspiratiefilm, kunt u gebruik maken van onze kastendesigner. Dit is een gebruiksvriendelijke online tool die u door al onze mogelijkheden heen zal leiden. De kastendesigner is onbeperkt en zonder verplichtingen te gebruiken. Hierdoor kunt u deze tool prima gebruiken om uw ontwerpen te vergelijken en af te stemmen hoe u de kast het beste naar uw smaak kunt inrichten.

U kunt ook langsgaan bij één van onze Raffito dealers. De vestigingen hiervan liggen verspreid door het hele land zodat u hier niet ver voor hoeft te reizen. Bij de Raffito dealers staan vakkundige medewerkers voor u klaar om u persoonlijk uitgebreid te adviseren. Deze mensen hebben een uitgebreide vakkennis om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Daarnaast kunnen zij u desgewenst ook helpen met het inmeten van de kast bij u thuis. U vindt de adressen van de Raffito dealers op onze website onder het kopje “verkoopadressen”.