Als u op zoek bent naar een kledingkast van 90 cm breed, kunt u prima bij Raffito terecht. Wij hebben veelzijdige mogelijkheden voor kledingkasten van die afmeting. De kasten worden op maat voor u vervaardigd.

Kledingkast

Voor een kledingkast van 90 cm kunt u kiezen uit een kast dat bestaat uit één, twee of drie deuren. De minimale breedte van een deur voor een kledingkast is immers 300 mm. De stijl van de deuren kunt u zelf kiezen. U heeft mogelijkheden om een deur in moderne-, klassieke-, barn– of loft stijl te laten plaatsen. Daarnaast kunt u kiezen voor omlijste deuren waarbij gebruik gemaakt kan worden van (spiegel) glas.

KLEDINGKAST OP MAAT

Wij vervaardigen de kledingkast op maat voor u. Hiervoor hebben we naast de breedte maat van 90 cm ook de gewenste lengte- en dieptemaat van u nodig. Op deze manier kunnen wij een kast voor u vervaardigen die tot op de millimeter passend is in uw beschikbare ruimte. Zo heeft u geen hinder van loze ruimtes in uw woning waar u eigenlijk niets mee kan beginnen.

Daarnaast kunt u de kast volledig zelf inrichten. Zo kunt u de kledingkast afstemmen op uw garderobe. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze online kastendesigner. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke online tool die u stap voor stap langs al onze mogelijkheden voert. Na het ingeven van de gewenste stijl en de maatvoering kunt u rustig nadenken over de inrichting van de kast. Hiervoor kunt u onbeperkt gebruik maken van planken, lades en ophangmogelijkheden. Deze kunt u op iedere gewenste positie in de kast plaatsen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van handige accessoires voor u beschikbaar. De kastendesigner is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen te gebruiken. Het is hiermee een uitstekend middel om de opties te vergelijken.

RAFFITO DEALERS

Mocht u niet gebruik willen maken van onze online tool, kunt u ook aan één van onze Raffito dealers een bezoek brengen. Hier wordt u welkom geheten door vakkundige medewerkers die uitgebreid de tijd kunnen nemen voor een persoonlijk advies op maat. Na het in kaart brengen van uw wensen, zullen deze medewerkers de mogelijkheden van een kledingkast van 90 cm breed met u bespreken. De adressen van de Raffito dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan