Voor een kledingkast van 60 cm breed heeft Raffito veelzijdige mogelijkheden. De kast kan volledig op maat voor u worden vervaardigd waarbij u zowel in het design, de inrichting als de maatvoering veel keuzes heeft.

De kledingkasten van 60 cm breed kunnen we vervaardigen met één of twee kastdeuren. Hierbij kunt u kiezen uit een van onze karakteristieke stijlen waarin we de deur kunnen vormgeven. Naast een moderne-klassieke-, landelijke- of Italiaanse stijl, kunt u ook kiezen voor een mooie omlijsting voor uw kastdeur waarbij gebruik kan worden gemaakt van spiegel of glas.

KLEDINGKAST EXACT NAAR WENS SAMENGESTELD

Naast de keuze uit de bovengenoemde mooie stijlvormen, kunt u ook zelf bepalen hoe de inrichting eruit moet zien. Ook in dit opzicht wordt uw kast exact naar wens samengesteld. Wij vervaardigen immers iedere kast speciaal op maat voor onze consument. Om de juiste inrichting samen te stellen, kunt u uitstekend gebruik maken van onze online kastendesigner. Dit is een online tool waarmee u uw ideale ontwerp kunt visualiseren. U kunt de kast hiermee zelf inrichten, waarbij u onbeperkt gebruik kunt maken van planken, lades en ophangsystemen. Daarnaast hebben we veelzijdige mogelijkheden in accessoires zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting. Tevens kunt u zelf de kleurstelling van de kast bepalen. Hiervoor heeft u keuze uit een rijk palet aan kleuren.

Naast alle designkeuzes kunt u ook de gewenste maatvoering aan ons doorgeven. Wij kunnen de kast immers tot op de millimeter nauwkeurig voor u maken. Hiermee kunt u efficiënt gebruik maken van uw beschikbare ruimte. Daarom vragen we, naast de breedtemaat van 60 cm ook de gewenste diepte- en hoogtemaat van de kledingkast.

GEWENSTE KLEDINGKAST SAMENSTELLEN

U kunt de gewenste kledingkast op twee manieren samenstellen. U kunt hierbij gebruik maken van de online kastendesigner bij onze dealers op onze website. Deze gebruiksvriendelijke tool laat u stap voor stap alle mogelijkheden zien. Hiermee kunt u de kasten visualiseren en hierdoor eenvoudig vergelijken. Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk advies kunt u zich wenden tot onze Raffito dealers. Hier staan vakkundige medewerkers voor u klaar voor een uitgebreid persoonlijk advies. Deze service doe-het-zelf zaken zijn gevestigd door het hele land, zodat u niet ver hoeft te reizen voor een kledingkast van Raffito. De adressen hiervan vindt u op onze website..