Ook voor een kledingkast van 50 cm breed bent u bij Raffito aan het juiste adres. Zelfs de kasten met kleinere afmetingen worden op maat voor u vervaardigd. Ook voor deze maatwerk kasten kunt u kiezen uit onze diverse stijlen en kunt u het interieur volledig naar wens laten inrichten.

Kledingkast hoek

Een kledingkast van 50 cm is een maat die net boven de minimale maat zit die wij nodig hebben om een kledingkast te kunnen vervaardigen. De minimale breedte van een kast is 300 mm. Een kledingkast van 50 cm zal bestaan uit één deur waarbij u kunt kiezen uit diverse stijlen, waarmee u de kast volledig aan kunt laten sluiten bij uw wooninterieur. We kunnen de deur vervaardigen in een klassieke, landelijke, moderne of Italiaanse stijl. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een fraaie omlijsting met een spiegel of glas.

KLEDINGKASTEN 50 CM BREED

Bij Raffito wordt uw kledingkast volledig op maat afgestemd. Naast de keuze uit de bovengenoemde stijlen kunt u ook het interieur van de kast volledig afstemmen op uw garderobe. Hierbij kunt u gebruik maken van onze mogelijkheden in planken, lades, hangmogelijkheden en diverse accessoires zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting.

Daarnaast kunt u ook de maatvoering naar wens afstemmen. Hiervoor vragen we naast de breedtemaat van 50 cm ook gewenste diepte- en lengtematen van de kast. Dit geeft u de mogelijkheid om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

Onze mogelijkheden online of persoonlijk ontdekken

U kunt op twee manieren onze mogelijkheden ontdekken. U kunt hiervoor naar een Raffito dealer gaan, waar vakkundige medewerkers uw wensen kunnen inventariseren en hierop de mogelijkheden van Raffito kunnen aanbieden. Een andere optie is onze online kastendesigner. Dit is een gebruiksvriendelijke online tool op onze website die u op overzichtelijke wijze alle mogelijkheden zal laten zien zodat u de opties in alle rust kunt vergelijken. De kastendesigner kunt u onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken.

Vraag uw brochure aan