Raffito vervaardigd kasten die volledig afgestemd zijn op de maatvoering van de beschikbare ruimte. Hierbij behoort een kledingkast 150 cm breed zeker tot de mogelijkheden. Met deze afmeting heeft u zeer veelzijdige mogelijkheden die u kunt ontdekken op onze website of bij één van onze Raffito dealers.

inloopkast op maat

Een kledingkast van 150 cm breed kunnen we vervaardigen met twee of drie stijlvolle kastdeuren. Zoals in vrijwel ieder element van uw kast, kunt u zelf bepalen wat hierbij uw smaak is. De kast wordt immers speciaal voor u vervaardigd.

KLEDINGKAST 150 CM BREED

Raffito bouwt iedere kledingkast volledig op maat. Hiervoor vragen we van u naast de breedtemaat van 150 cm ook de gewenste hoogte- en dieptemaat. Op basis hiervan kunnen we een kast maken die tot op de millimeter in uw beschikbare ruimte past. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u efficiënt van uw beschikbare ruimte gebruik kunt maken en er geen “loze ruimtes” overblijven waar u eigenlijk niets mee kan.

Naast de maatvoering kunt u ook de stijl van de kast, de kleurstelling en de inrichting van het interieur zelf bepalen. Hierover kunnen onze Raffito dealers u uitstekend informeren. In deze vestigingen staan vakkundige medewerkers voor u klaar om alle opties uitgebreid met u te bespreken. Deze mensen beschikken over een uitstekende vakkennis om al uw vragen te beantwoorden. De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”.

Rustig thuis uw kast samenstellen

U kunt er ook voor kiezen om op onze website ons aanbod te ontdekken. Met behulp van onze online kastendesigner kunt u rustig thuis een kledingkast op maat samenstellen. Op deze manier kunt u de veelzijdige mogelijkheden die wij hebben voor een kledingkast van 150 cm breed in alle rust vergelijken. De kastendesigner zal u al onze mogelijkheden laten zien. Deze online tool kunt u vanzelfsprekend zonder verplichtingen en geheel vrijblijvend gebruiken, wanneer u wenst.

Vraag uw brochure aan