Raffito kledingkasten worden volledig op maat voor u vervaardigd. Een kledingkast van 120 cm hoog behoort dan ook absoluut tot de mogelijkheden bij ons. Onze kledingkasten worden tot op de millimeter nauwkeurig vervaardigd zodat deze precies passen tussen vloer en plafond.

hoek kledingkast

Naast aspecten als het gebruik van hoogwaardige materialen, het unieke design en de perfecte service is ons maatwerk één van onze sterke punten waarmee wij onderscheidend zijn in de markt. Wij vervaardigen een kledingkast dan ook speciaal voor u. Dit geeft u de mogelijkheid om zowel de maatvoering, de stijl, als het interieur volledig naar wens af te laten stemmen.

KLEDINGKAST 120 CM HOOG

Raffito staat voor maatwerk in kledingkasten. U kunt de breedte van de kast, de diepte van de kast maar ook de hoogte van de kast aan ons opgeven. Hiermee kunt u de beschikbare ruimte zeer efficiënt benutten en zult u kunnen uitsluiten dat u een kast heeft staan, die eigenlijk niet helemaal passend is. De minimale hoogte van een kast is 374 mm. De maximale hoogte is 2775 mm. Tussen deze twee zeer gangbare maten kunt u een kast laten vervaardigen op iedere gewenste lengte. U kunt dus uitstekend bij ons terecht voor een kledingkast van 120 cm hoogte.

U kunt zich op onze website volledig laten inspireren wat onze mogelijkheden zijn voor een kast van 120 cm hoogte. U heeft immers keuze uit diverse stijlen waarin we de kledingkast kunnen vormgeven, maar ook zeer veel toepassingen met betrekking tot het interieur. Met behulp van planken, lades, ophangmogelijkheden en zeer veel handige accessoires kunt u de indeling van de kledingkast volledig afstemmen op uw garderobe. Daarbij kunt u vanzelfsprekend de kleurstelling van de kast zelf bepalen. Hiervoor hebben we keuze uit zeer veel passende kleuren.

Onze mogelijkheden ontdekken

U kunt onze mogelijkheden ontdekken via onze gebruiksvriendelijke kastendesigner. Deze online tool op onze website kunt u op ieder gewenst moment en zonder verplichtingen gebruiken. De kastendesigner zal u door al onze mogelijkheden heen leiden, zodat u onze opties voor een kledingkast van 120 cm prima kunt vergelijken.

Dit kunt u ook doen bij één van onze Raffito dealers, waar de vakkundige medewerkers u persoonlijk uitgebreid kunnen helpen en adviseren. De adressen van deze dealers vindt u op onze website. Onze dealers zijn verspreid door het land gevestigd zodat u niet ver hoeft te reizen om uw mogelijkheden te ontdekken.

Vraag uw brochure aan