Een kastenwand moet niet alleen de juiste uitstraling hebben, maar vanzelfsprekend ook de juiste maatvoering hebben. Veel mensen vragen zich dan ook af of een kastenwand op maat laten maken tot de mogelijkheden van Raffito behoort. Vanzelfsprekend kunnen wij deze vraag positief beantwoorden. Wij bieden kastenwanden aan die volledig op maat voor u zijn gemaakt. Dit heeft betrekking op zowel de uitstraling als de maatvoering van de kastenwand.

Raffito is een zeer aansprekende aanbieder van kastenwanden op maat. Wij onderscheiden ons door het vervaardigen van kasten die stijl en vakmanschap uitstralen. De kasten zijn van een uitstekende kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. Deze materialen worden na strenge inspectie voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Wij zijn dusdanig overtuigd van de kwaliteit van onze kasten, dat we een garantie van maar liefst 20 jaar op de kasten bieden.

MAATWERK IN KASTENWANDEN

Een kastenwand is een in het oog springend element van een woonruimte. Het is dan ook belangrijk dat dit meubelstuk exact past in uw woninginrichting. Dit heeft betrekking op zowel de uitstraling als de maatvoering van de kast. Hiervoor bent u bij Raffito aan het juiste adres.

Naast onze veelzijdige designmogelijkheden wordt de kast ook precies in een juiste maatvoering voor u vervaardigd.

U kunt onze mogelijkheden ontdekken met behulp van de kastendesigner. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke online tool die u langs al onze mogelijkheden zal leiden. Dit begint met de stijl en de opstelling van uw kastenwand. Op het moment dat u hier een keuze in heeft gemaakt kunt u de gewenste kast tot in detail ontwerpen. U kunt zelf bepalen hoeveel planken en lades u geplaatst wilt hebben en op welke locatie in de kastenwand. Als u het fijn vindt om u hierin te laten inspireren kunt u altijd onze inspiratiefilm bekijken.

wand boekenkast

EFFICIËNT RUIMTEgebruik MET EEN KASTENWAND OP MAAT

Daarna kunt u de maatvoering van de kastenwand bepalen. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig zodat de kast één geheel vormt met uw woning. Doordat wij diverse lengte-, breedte-, en hoogtematen van u vragen, zal de kast exact gelijklopen met de muur en het plafond. U zult hierdoor zeer efficiënt gebruik maken van uw beschikbare ruimte en door het plaatsen van de kast geen ruimtes creëren waar u eigenlijk niets mee kan.

PERSOONLIJK ADVIES OVER EEN KASTENWAND OP MAAT

De kastendesigner kunt u onbeperkt en zonder enige verplichting thuis gebruiken. Het is een ideale manier om in alle rust uw keuze te maken. Met dit ontwerp kunt u naar een van onze Raffito dealers om uw bestelling te plaatsen. Hier kunt u ook terecht voor persoonlijk advies en eventuele vragen over een kastenwand op maat. De vakkundige medewerkers van onze Raffito dealers helpen u hier graag verder mee.

De adressen van de Raffito dealers vindt u op de website onder het kopje “verkoopadressen”. Onze dealers zijn verspreid door het hele land gevestigd, dus u hoeft niet ver te reizen om uw kastenwand op maat te bestellen.

Vraag uw brochure aan