Raffito heeft veelzijdige mogelijkheden om kasten op maat te laten maken. U kunt kiezen om een volledige kast door ons te laten vervaardigen, maar u kunt er ook voor kiezen om enkel kastdeuren op maat laten maken. Wij staan bekend om onze zeer veelzijdige design mogelijkheden in combinatie met een full service maatwerk concept.

Raffito is een zeer aansprekend merk in opbergmogelijkheden. Wij hebben een zeer veelzijdig aanbod in diverse kasten van een uitstekende kwaliteit. Onze kasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die voorzien zijn van een kwaliteitskeurmerk. Daarom kunnen we ook met een gerust hart een garantie van maar liefst 20 jaar geven op onze kasten en kastdeuren. Raffito is door een onovertroffen kwaliteit en uitstraling de nieuwste standaard in opbergmogelijkheden die aan al uw wensen zullen voldoen.

MAATWERK SERVICE IN OPBERGMOGELIJKHEDEN

Raffito onderscheidt zich door een maatwerk service in opbergmogelijkheden. Onze kasten stralen vakmanschap en klasse uit door een uniek design. De wensen van onze klanten zijn voor ons de blauwdruk voor onze productie. We bieden een maatwerk concept waarin uw opbergwensen tot in het detail worden uitgevoerd. Ook als u alleen een kastdeur op maat wilt laten vervaardigen kunt u bij ons terecht.

Een kastdeur van Raffito is stijlvol vormgegeven. Onze ontwerpers hebben op geraffineerde wijze een mix van stijlen en trends samen weten te brengen. Hierbij is gebruik gemaakt van de spanning in contrasten van de materialen waarin een vleugje Italiaans design is waar te nemen. De kastdeur heeft een fantastische uitstraling met een mooie eigentijds karakter.

Wij hebben een grote diversiteit aan keuzemogelijkheden in kastdeuren zodat deze dan ook volledig aansluiten op uw stijl en woonwensen. U kunt kiezen voor kastdeuren met een kenmerkende landelijke stijl of deuren met een stijlvolle Italiaanse uitstraling. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kastdeuren met een tijdloos klassiek design of deuren die wat strakker en moderner zijn vormgegeven. Daarnaast bieden wij ook diverse mogelijkheden in omlijste- en industriële kastdeuren. Deze verschillende stijlvormen kunt u tot in detail precies naar wens laten vormgeven.

KASTDEUR OP MAAT LATEN MAKEN

Vanzelfsprekend kunt u bij ons niet alleen de gewenste stijl maar ook de exacte maatvoering van de kastdeuren opgeven. Wij kunnen de kastdeuren exact op maat voor u vervaardigen zodat de kast precies past van vloer tot plafond. Op deze manier zal uw kast één mooi geheel vormen met uw woning.

U kunt uw wensen kenbaar maken bij één van onze Raffito dealers. Deze service doe-het-zelf zaken liggen verspreid over het hele land, dus u hoeft hier niet ver voor te reizen. De adressen van deze dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”.

Mocht u het prettig vinden om eerst in alle rust thuis uw keuze te bepalen, kunt u gebruik maken van onze kastendesigner. Dit is onze zeer gebruiksvriendelijke online tool die u op onze website zult aantreffen. Hiermee kunt u op ieder gewenst moment uw keuzemogelijkheden visualiseren en vergelijken. Aan het gebruik van de kastendesigner zijn vanzelfsprekend geen verplichtingen verbonden. U kunt op deze manier zeer eenvoudig uw keuze bepalen welke kastdeur u op maat wilt laten maken.

Vraag uw brochure aan