Als u op zoek bent naar een nieuwe kast moet deze aan een aantal belangrijke criteria voldoen. De kast moet van een juiste kwaliteit zijn, de kast moet passen bij uw smaak, de kast moet de sfeer van uw woning uitstralen, de kast moet een gewenste inrichting hebben en de kast moet passen in de beschikbare ruimte. De kasten van Raffito voldoen aan al deze criteria. Bij ons kunt u een kast volledig op maat laten maken. Hoe dit proces eruitziet, leest u hier.

Kast en industriële deur op maat

Een kast op maat moet in alle opzichten perfect voldoen aan uw wensen. Hier heeft Raffito veelzijdige mogelijkheden voor. Onze kasten worden op maat voor u vervaardigd. Als u er nog niet helemaal uit bent wat uw wensen zijn, is dit vanzelfsprekend geen probleem. We hebben diverse opties om uw ideeën uit te werken. Naast onze diverse afbeeldingen die u op onze website vindt, nodigen we u graag uit om onze inspiratiefilm te bekijken waar onze mogelijkheden te zien zijn.

IDEEËN VISUALISEREN MET BEHULP VAN DE RAFFITO KASTENDESIGNER

Als u in alle rust uw ideeën op een rijtje wilt zetten, kunt u gebruik maken van onze website of een bezoek brengen aan een van onze Raffito dealers. Op onze website treft u de kastendesigner aan. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke tool die u door onze mogelijkheden heen zal leiden. Dit heeft betrekking op de uitstraling van de kasten, de vormgeving die u tot in detail kunt selecteren en de gewenste maatvoering van de kast.

De kastendesigner zal u eerst de opties voor de gewenste stijl van de kast met u doorlopen. We hebben hier zeer veel keuzemogelijkheden in. Van een strakke moderne stijl tot een klassieke stijl met mooie ronde vormen. Onze Loft stijl kenmerkt zich door een mooi Italiaans design en onze Barn stijl heeft een meer landelijke uitstraling. Daarnaast kunt u kiezen voor kasten met omlijste deurendraaideurkasten en inloopkasten.

Binnen deze designstijlen kunt u een vormgeving selecteren en vanzelfsprekend de gewenste opstelling van de kast. Daarna kunt u een keuze verder uitwerken. Zo kunt u vanzelfsprekend de maatvoering tot op de millimeter nauwkeurig opgeven en vormgeving van de kast stap voor stap uitwerken.

Met betrekking tot de vormgeving kunt u aangeven hoeveel deuren u in uw kast geplaatst wilt hebben, hoe de lay-out van het interieur eruit moet komen te zien, de kleurstelling van de kast en heeft u keuze uit diverse opties met betrekking tot de accessoires. Hierbij hebt u onder andere de keuze uit een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting.

OPTIES VISUALISEREN EN VERGELIJKEN

Als u kiest voor de optie “offerte” krijgt u per e-mail een pdf-bestand toegestuurd waarop een gedetailleerde 3D weergave van uw keuze te zien is. U kunt de kastendesigner onbeperkt en zonder enige verplichting gebruiken. Dit is dan ook een uitstekende optie om verschillende ideeën te visualiseren en te vergelijken. Met deze offerte van uw keuze kunt u naar een van onze Raffito dealers gaan om de bestelling te plaatsen.

De adressen van de Raffito dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”. Onze Raffito dealers liggen verspreid door het hele land, u hoeft hier dus niet ver voor te reizen.

HET PROCES OM EEN KAST OP MAAT TE LATEN MAKEN

Het proces om een kast op maat te laten maken is dus eenvoudig. Met behulp van de online kastendesigner bij onze dealers, stelt u uw eigen kast op maat samen, die wij speciaal voor u zullen vervaardigen. Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk advies, kunt u uiteraard ook bij onze Raffito dealers terecht. Hier treft u zeer vakkundige medewerkers die uitgebreid de tijd voor u zullen nemen. Zij kunnen u helpen met een vakkundig advies voor het maken van uw keuze en het plaatsen van uw bestelling. Vanzelfsprekend kunnen de medewerkers van onze dealers al uw vragen beantwoorden en kunnen zij u ook thuis helpen met het inmeten en plaatsen van de kast.

Vraag uw brochure aan