U kunt bij Raffito uitstekend terecht voor een grote kledingkast met schuifdeuren. Hierin hebben we zeer veelzijdige mogelijkheden.

inloopkast met paneeldeuren

U kunt de stijl, het interieur én de exacte maatvoering zelf bepalen. Wij vervaardigen de schuifdeurkast dus speciaal voor u.

GROTE KLEDINGKAST MET SCHUIFDEUREN

U kunt uw kast zo groot maken als u wenst. Wij maken de kledingkast precies op maat. Hiervoor kunt u bij ons de maten opgeven, zodat we die exact kunnen aanhouden bij het vervaardigen van de kast. Om dit te kunnen doen vragen we de gewenste kledingkast maten van de breedte onder en boven, de hoogte links en rechts en de diepte van de opstelling. Met deze gegevens kunnen we uw kast mooi laten aansluiten op uw muur. Daarnaast kunt u de hoogte en diepte voor het gewenste kastinterieur opgeven.

SCHUIFDEUR IN GEWENSTE STIJL

Ook met betrekking op de schuifdeuren heeft u veel mogelijkheden. U kunt deze deuren laten vervaardigen in diverse stijlen zodat deze volledig zullen passen bij uw woninginrichting. U kunt kiezen voor schuifdeuren met mooie strakke lijnen in een moderne stijl of met een mooie sierlijke uitstraling in een klassieke stijl. Gaat uw voorkeur uit naar een robuust, landelijk design moet u zeker naar onze Barn schuifdeuren kijken. Liefhebbers voor een mooi Italiaans ontwerp moeten zeker naar onze Loft collectie kijken. U kunt er ook voor kiezen om met de schuifdeuren van de kast een ruimtelijke en rustige uitstraling in uw woonruimte te creëren en deze fraai te laten omlijsten met een spiegel of glas.

Kast volledig naar wens

Ook het interieur van uw kledingkast kunt u volledig afstemmen op uw smaak en op uw interieur. U kunt zoveel planken, lades of ophangmogelijkheden gebruiken als u wilt. Vanzelfsprekend kunnen deze op iedere gewenste positie in de kast geplaatst worden. Daarnaast kunnen we u ook diverse mooie en handige accessoires aanbieden.

Deze veelzijdigheid aan keuzemogelijkheden kunt u ontdekken op onze website. Hier vindt u veel afbeeldingen van de kasten en kunt u zich volledig laten inspireren door onze inspiratiefilm. Om al uw ideeën op een rijtje te zetten kunt u gebruik maken van onze kastendesigner. Hiermee kunt u in alle rust en onbeperkt uw ontwerp vorm geven.

Mocht u voorkeur geven aan persoonlijk advies, kunt u ook onze Raffito Dealers bezoeken, Deze vakmensen zullen uitgebreid de tijd nemen om u te adviseren. De adressen van de Raffito dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan