Vanzelfsprekend kunt u ook voor een garderobekast van 80 cm breed uitstekend slagen bij Raffito. Wij vervaardigen kasten van hoogwaardige materialen. De kasten stralen vakmanschap en klasse uit. Daarnaast hebben de garderobekasten van Raffito het grote voordeel dat deze volledig in de juiste maatvoering leverbaar zijn en dat u zowel de stijl als de inrichting zelf kunt invullen.

Met betrekking tot de garderobekasten van 80 cm breed kunt u kiezen uit een kast met één mooie grote kastdeur of twee kastdeuren van een kleiner formaat. Om dit goed te visualiseren kunt u gebruik maken van onze online kastendesigner of één van onze Raffito dealers bezoeken.

GARDEROBEKASTEN 80 CM BREED

Raffito biedt zeer veel keuze om de garderobekast volledig naar wens te laten vervaardigen. Dit begint met de diverse stijlen van de kastdeuren. We kunnen de deur vervaardigen in een klassieke, landelijke, moderne of Italiaanse stijl. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een fraaie omlijsting met een spiegel of glas.

Naast onze stijl mogelijkheden heeft u zeer veel keuze met betrekking tot het interieur. U heeft volledig de vrije hand in het bepalen van de plaats en de hoeveelheid lades, planken en ophangmogelijkheden. Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze ruime keuze in accessoires. Zo kunt u de kast volledig afstemmen op uw garderobe.

Volledig maatwerk

Naast onze ruime keuzemogelijkheid kunt u ook de garderobekast exact op maat laten vervaardigen. U kunt hiervoor niet alleen de breedtemaat van 80 cm opgeven, maar ook de lengtemaat van vloer tot plafond en de dieptemaat. Zo wordt de kast tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt.

Op onze website vindt u de kastendesigner om u stap voor stap door onze keuzemogelijkheid te leiden. Doordat deze tool onbeperkt en zonder bijkomende verplichtingen te gebruiken is, kunt u op een prettige manier uw ideeën uitwerken. Dit is dan ook een prima tool om u te laten inspireren.

Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies of u heeft andere vragen, dan kunt u zich wenden tot onze Raffito dealers. Deze vakkundige mensen nemen graag uitgebreid de tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Vraag uw brochure aan