Vanzelfsprekend kunt u ook voor een garderobekast van 60cm breed bij Raffito terecht. Hiervoor hebben we veelzijdige mogelijkheden om de kast volledig naar uw smaak en gebruikerswens af te stemmen. De kasten van Raffito worden gemaakt van hoogwaardige materialen en worden volledig op maat voor u vervaardigd.

Voor een garderobekast van 60 cm breed kunt u kiezen of de kast zal bestaan uit één of twee deuren. De minimale breedte van een garderobekastdeur is 300 mm dus twee deuren passen precies.

GARDEROBEKASTEN 60 CM BREED

Bij Raffito heeft u zeer veel keuzemogelijkheden. Op deze manier kunt u de stijl en de inrichting volledig afstemmen op uw smaak en uw wensen. Wat betreft de stijl heeft u diverse keuzes. U kunt kiezen voor kastdeuren in een moderne of klassieke stijl, maar ook voor een uitstraling in een robuust landelijk design (onder de noemer “Barn”) of een stijl met een mooi Italiaans design (onder de noemer “Loft”). U kunt er echter ook voor kiezen om met de kast een ruimtelijke en rustige uitstraling in uw woonruimte te creëren en deze fraai te laten omlijsten met een spiegel of glas.

Daarnaast kunt u ook het interieur volledig afstemmen op uw garderobe. U heeft alle vrijheid om planken, lades en ophangmogelijkheden te gebruiken en tevens hebben we veel keuze in mooie en handige accessoires.

Deze keuzemogelijkheden kunt u op een handige wijze voor uzelf visualiseren door gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke kasten designer. Dit is een online tool op onze website die stap voor stap alle mogelijkheden met u doorneemt. Deze “design hulp” kunt u onbeperkt en geheel vrijblijvend gebruiken. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk advies, dan kunt u uitstekend terecht bij onze Raffito dealers. Hier staan vakmensen klaar voor een uitgebreid persoonlijk advies. De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website.

Veel keuzemogelijkheden bij Raffito

Onze Raffito dealers kunnen u ook uitstekend helpen met het opnemen van de maten bij u thuis. Wij bouwen de kast exact op maat voor u. Hiervoor kunt u, naast de breedtemaat van 60 cm ook de diepte- en hoogte maten opgeven van de beschikbare ruimte. Zo krijgt u een garderobekast die tot op de millimeter past tussen vloer en plafond

Vraag uw brochure aan