U kunt bij Raffito ook uitstekend terecht voor een garderobekast van 50 cm breed. Dit is een maat die net boven de minimale maat zit die wij nodig hebben om een garderobekast te kunnen vervaardigen. De minimale breedte van een garderobekast is 300 mm.

garderobekast omlijste deuren

Een garderobekast van 50 cm breed zal bestaan uit één deur. Ook voor deze deur kunt u kiezen uit diverse stijlen, om de kast volledig aan te laten sluiten bij uw wooninterieur. We kunnen de deur vervaardigen in een klassieke, landelijke, moderne of Italiaanse stijl. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een fraaie omlijsting met een spiegel of glas.

KASTINTERIEUR AFSTEMMEN OP UW GEBRUIKSDOELSTELLING

Bij Raffito kunt u het kastinterieur volledig afstemmen op uw gebruikersdoelstelling. U kunt bij ons zelf bepalen hoeveel planken u wilt gebruiken, of de kast wordt voorzien van een hangpresentatie en of u graag gebruik maakt van lades. Daarnaast heeft u ook keuze uit handige accessoires.

Deze keuzemogelijkheden kunt u het beste visualiseren met behulp van onze kastendesigner. Dit is een online tool die u op onze website vindt. Deze tool kunt u onbeperkt gebruiken om uw ideeën vorm te geven. Hiermee kunt u in alle rust thuis de mogelijkheden vergelijken. Als u een keuze heeft gemaakt over de stijl van de deuren, komt u bij de volgende stap. Dit zijn onze veelzijdige keuzemogelijkheden met betrekking tot het interieur van de kast.

GARDEROBEKAST VAN VLOER TOT PLAFOND

Naast de stijl- en interieur mogelijkheden kunt ook de gewenste maatvoering opgeven. Op deze manier kunnen we uw garderobekast precies passend maken voor uw beschikbare ruimte. U kunt dus naast de breedte maat van 50 cm ook de gewenste hoogte- en diepte maat doorgeven. Zo heeft u een garderobekast van vloer tot plafond en houdt u geen loze ruimtes over waar u eigenlijk niets mee kunt.

ONZE BEHULPZAME RAFFITO DEALERS

Voor het bepalen van de stijl en inrichting, maar ook voor het bepalen van de juiste maatvoering, kunt u rekenen op de behulpzaamheid van onze Raffito dealers. Deze vakmensen nemen graag uitgebreid de tijd voor u om u te helpen met het samenstellen van uw gewenste kast. De vakkundige medewerkers hebben een uitstekende productkennis en kunnen al uw vragen beantwoorden. De adressen van onze dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan