Raffito is een toonaangevend merk die onderscheidend is door onder andere een design dat vakmanschap en klasse uitstraalt, het gebruik van hoogwaardige materialen én de mogelijkheid om garderobekasten volledig op maat aan te bieden. U kunt zowel met betrekking tot de vormgeving als de maatvoering de kast volledig passend maken.

garderobekast omlijste deuren

Door het opgeven van de gewenste maten, kunt u voorkomen dat u ruimtes krijgt in uw woonruimte waar u eigenlijk niets mee kan. Een garderobekast van 180 cm breed is dan ook uitstekend mogelijk bij Raffito. Hierin heeft u diverse mogelijkheden. Bij deze maatvoering kunt u kiezen uit twee brede kastdeuren maar ook zes smalle deuren, als u kiest voor omlijste deuren, en vanzelfsprekend alle opties hiertussen.

GARDEROBEKAST EXACT VOLGENS DE GEWENSTE AFMETING

Door onze maatwerk mogelijkheden kunt u de garderobekast exact op de gewenste afmetingen laten vervaardigen. De kast kunt u zo breed maken als u zelf wenst. Hiervoor vragen we de gewenste maten van de breedte onder en boven, de hoogte links en rechts en de diepte van de opstelling op te geven. Voor het gewenste kastinterieur vragen we ook de hoogte- en diepte maten van u. Zoals u merkt vervaardigen wij een garderobekast tot op de millimeter nauwkeurig en speciaal voor u. Wij hebben ook mogelijkheden om een vrijstaande kast met ruime keuze in kastindelingen voor u te vervaardigen.

Om deze maatvoering op te geven heeft u twee opties: u kunt gebruik maken van onze kastendesigner, maar indien gewenst komen onze vakkundige Raffito dealers ook bij u thuis om u persoonlijk van dienst zijn met het opnemen van de maten zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

PERSOONLIJK ADVIES BIJ HET KIEZEN VAN DE GARDEROBEKAST

Onze vakmensen kunnen u ook helpen met het maken van een keuze uit onze veelzijdige mogelijkheden. Zowel met betrekking tot stijl, het design en het interieur heeft u volop keuze om de kast volledig naar wens samen te stellen. Onze dealers zullen uitgebreid de tijd voor u nemen om uw wensen te inventariseren en onze mogelijkheden hierin te bespreken. De adressen van de Raffito dealers vindt u op onze website.

Mocht u de voorkeur hebben om in alle rust thuis de opties door te nemen, is onze kastendesigner een uitstekende optie. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke online tool die u door alle mogelijkheden heen zal leiden. Het is dan ook een uitstekende manier om u te laten inspireren en alle opties te vergelijken. U kunt de kastendesigner onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken.

Vraag uw brochure aan