De garderobekasten van Raffito worden volledig op maat voor u vervaardigd. Door het opgeven van de gewenste maatvoering zal uw kast precies passend zijn in de beschikbare ruimte. Dit is één van de sterke punten van dit kwaliteitsmerk. Door een kast precies op maat aan te leveren zult u kunnen voorkomen dat u ruimtes krijgt waarvoor u geen bestemming heeft. U maakt immers efficiënt gebruik van de ruimte.

garderobekast omlijste deuren

Ook de hoogte van de gewenste garderobekast kunt u bij ons aangeven. De minimale hoogte van een kast is 374 mm. De maximale hoogte is 2775 mm. Tussen deze twee zeer gangbare maten kunt u een garderobekast laten vervaardigen op iedere gewenste lengte. U kunt dus uitstekend bij ons terecht voor een garderobekast van 150 cm hoogte.

GARDEROBEKASTEN 150 CM hoog

U kunt bij ons uw garderobekast precies passend laten vervaardigen. Op deze manier benut u de ruimte van vloer tot plafond volledig. Dit is niet alleen een zeer efficiënte oplossing, maar dit zal ook een mooi stijlvol beeld geven in een woonruimte. Het wordt immers een mooi aansluitend geheel. Tevens kunt u zelf bepalen waar u de planken, garderobestang en lades in de kast wilt hebben.

U kunt uw kast passend laten maken met behulp van onze kastendesigner. Door middel van deze online tool op onze website kunt u de maatvoering van uw gewenste garderobekast tot op de millimeter aan ons doorgeven. Dit is ook de reden dat we diverse maten van de beschikbare ruimte aan u vragen. U kunt bij ons de gewenste maten van de breedte onder en boven, de hoogte links en rechts en de diepte van de opstelling opgeven zodat de kast mooi aansluit op uw muur. Daarnaast kunt u ook voor het gewenste kastinterieur de hoogte- en diepte maten opgeven. We hebben ook vrijstaande kasten met vrije indelingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor lades die achter de deur zijn verwerkt of lades in het zicht.

Voordat u naar deze maten gevraagd wordt, kunt u eerst de stijl en de opstelling bepalen. Daarnaast kunt u een keuze maken uit onze veelzijdige mogelijkheden met betrekking tot het kastinterieur en de diverse accessoires die wij kunnen bieden. Hiervoor kunt u de kastendesigner niet alleen gebruiken als instrument om de maten door te geven, maar ook als inspiratiebron. Op deze manier kunt u uw plannen visualiseren Doordat de kastendesigner u door alle stappen heen zal leiden, zult u op diverse ideeën gebracht worden. U kunt de kastendesigner geheel vrijblijvend en zo vaak u wilt gebruiken. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden

De behulpzame Raffito dealers

Mocht u geen gebruik willen maken van onze online kastendesigner welke beschikbaar is bij onze dealers. U kunt altijd advies inwinnen bij onze vakkundige Raffito dealers. Deze vakmensen kunnen uitgebreid de tijd voor u nemen om u te helpen met het bepalen van uw keuze en het inmeten van uw kast. De adressen van deze Raffito dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan