Als u op zoek bent naar een geschikte boekenkast, moet deze niet alleen de juiste uitstraling hebben maar ook de juiste afmeting is van groot belang. Een boekenkast dat precies passend is zal immers één mooi geheel vormen met de rest van de woning. Veel mensen vragen zich af of je een boekenkast van 60 cm kunt laten maken. Bij Raffito is dit mogelijk. Wij vervaardigen een boekenkast speciaal op basis van uw wensen. Deze boekenkast heeft niet alleen de gewenste stijl, maar ook de gewenste afmeting van 60 cm.

boekenkast

Raffito vervaardigd de mooiste kasten op maat. Onze kasten hebben een zeer eigentijdse vormgeving dat klasse en vakmanschap uitstraalt. In het ontwerp is op een geraffineerde wijze gebruik gemaakt van de spanning in het contrast van de materialen. Hieruit is een mooi design uit voorgekomen dat op een perfecte manier past bij de sfeer van uw woonruimte. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse stijlen waarin de kast is vormgegeven. U kunt de kast op basis van uw wensen tot in detail samenstellen.

BOEKENKASTEN OP MAAT

Bij het samenstellen van de boekenkast, zult u ervaren dat u bij ons zeer veel keuzemogelijkheden heeft. Naast de esthetische vormgeving van de buitenzijde, kunt u de inrichting van de kast ook volledig zelf samenstellen. Daarnaast hechten we veel waarde aan de maatvoering. U kunt bij ons de boekenkast tot op de millimeter nauwkeurig laten vervaardigen. Door te kiezen voor een boekenkasten op maat zult u efficiënt gebruik kunnen maken van uw beschikbare ruimte en geen hoeken overhouden waar u eigenlijk niets mee kan.

BOEKENKAST VAN 60 CM BREED

We hebben zeer veel mogelijkheden voor een boekenkast van 60 cm breed. Deze boekenkast zal bestaan uit één module die u volledig naar wens kunt inrichten. Dit inrichten kunt u in alle rust thuis doen met behulp van onze kastendesigner. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke online tool die u op onze website zult aantreffen. Hiermee kunt u uw ideeën visualiseren en eventueel verschillende opstellingen met elkaar vergelijken.

De kastendesigner kunt u ook gebruiken om de gewenste maatvoering van de kast aan ons door te geven. Naast de breedtemaat van 60 cm vragen we u ook de gewenste hoogte en dieptematen zodat de boekenkast perfect past in uw beschikbare ruimte. U kunt de kastendesigner onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken.

INFORMATIE EN ADVIES OVER EEN BOEKENKAST VAN 60 CM BREED

Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk advies en informatie over een boekenkast van 60 cm breed kunt u ook bij één van onze Raffito dealers terecht. Deze vakkundige medewerkers van deze dealers zullen uitgebreid de tijd voor u nemen om u te helpen bij het maken van uw keuze. De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”. Onze dealers zijn gespreid over het hele land gevestigd zodat u nooit ver hoeft te reizen voor deze uitstekende service. Naast informatie en advies kunt u hier met iedere vraag terecht en kunnen deze medewerkers u ook helpen met het inmeten en plaatsen van uw boekenkast van 60 cm breed

Vraag uw brochure aan