Als u op zoek bent naar een boekenkast die tot op de millimeter past in uw beschikbare ruimte, moet u zeker naar het aanbod van Raffito kijken. Bij ons heeft u veelzijdige mogelijkheden om een boekenkast op maat te laten maken. U kunt uw beschikbare ruimte op de meest efficiënte manier benutten.

boekenkast

Raffito is een zeer aansprekend merk in boekenkasten. Onze boekenkasten onderscheiden zich niet alleen door een mooi eigentijdse design, maar ook doordat ze een perfect geheel zullen vormen met de inrichting van uw woning. Dit geheel wordt gevormd door de combinatie van een passend ontwerp en de perfecte maatvoering. Wij vervaardigen onze kasten dan ook volledig op maat voor u.

DE UITSTRALING VAN DE RAFFITO BOEKENKASTEN

Een Raffito boekenkast straalt vakmanschap en klasse uit. De kasten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en hebben een ontwerp die volledig zal aansluiten op de sfeer die uw woning uitstraalt. Hierin heeft u verschillende keuzemogelijkheden: u kunt kiezen voor een boekenkast met passende stijldeuren, maar ook voor een open boekenkast.

Daarnaast is een juiste maatvoering van de kast essentieel om de juiste uitstraling te creëren. Een boekenkast die net niet een passend geheel vormt, zal een veel minder mooi en strak geheel vormen dan een boekenkast die precies past in de beschikbare ruimte.

Daarom bieden wij de mogelijkheden om een boekenkast op maat door ons te laten maken.

Boekenkast op maat laten maken

Voordat u uw boekenkast op maat kunt laten maken, is het belangrijk om uw wensen vorm te geven en voor uzelf te visualiseren. Dit kunt u zowel thuis als bij één van onze Raffito dealers doen. Als u de voorkeur geeft om in alle rust thuis uw wensen uit te werken, kunt u hiervoor prima op onze website terecht. Naast diverse afbeeldingen en onze mooie inspiratiefilm waarin u onze boekenkasten kunt bekijken, zult u ook onze kastendesigner aantreffen.

Onze kastendesigner is onze online tool die u stap voor stap meeneemt langs onze mogelijkheden met betrekking tot het design en het interieur van de boekenkasten. Vanzelfsprekend is onze kastendesigner vrijblijvend en zonder enige verplichtingen te gebruiken, dus u kunt ons volledige aanbod in alle rust bekijken en vergelijken.

Daarnaast kunt u ook de gewenste maatvoering via de kastendesigner aan ons opgeven op het moment dat u de kast daadwerkelijk wilt bestellen. Op deze manier kunnen wij de boekenkast ook met betrekking tot de maatvoering tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u maken. We hebben zelfs mogelijkheden om de kast indien gewenst schuin af te laten lopen. Op deze manier zult u geen hoeken in uw woonruimte overhouden waar u niets meer mee kunt.

BEZOEK ONZE RAFFITO DEALERS OM BOEKENKASTEN OP MAAT TE LATEN MAKEN

Vanzelfsprekend kunt u ook een van onze Raffito dealers bezoeken als u boekenkasten op maat wilt laten maken. Hier zullen vakkundige medewerkers uitgebreid voor u de tijd nemen om u te adviseren, te helpen met het plaatsen van uw bestelling, maar ook desgewenst om de gewenste maatvoering bij u thuis op te meten en de kast bij u te plaatsen. De Raffito dealers zijn verspreid over het land gevestigd. U hoeft dus nooit ver te reizen voor uw boekenkast. U vindt de adressen op onze website onder het kopje “verkoopadressen”.

Door het mooie tijdloze ontwerp, het gebruik van hoogwaardige materialen en onze mogelijkheden om uw gewenste boekenkast volledig op maat te laten maken, zijn wij er zeker van dat u lang plezier zult hebben van uw keuze.

Vraag uw brochure aan