Veel mensen vragen zich af of ze een boekenkast 70 cm breed kunnen laten maken en waar ze hiervoor dan beste terecht kunnen. Het antwoord op deze vraag is Raffito. Wij vervaardigen hoogwaardige kasten voor u op maat. U kunt uw boekenkast volledig door ons in de gewenste uitvoering laten maken, zodat deze perfect past in uw woonruimte. Voor een boekenkast van 70 cm breed kunt u dan ook prima bij ons terecht.

wand boekenkast

Raffito onderscheidt zich door het vervaardigen van kasten die vakmanschap en klasse uitstralen. Dit komt niet alleen door het gebruik van hoogwaardige materialen, maar ook door een mooie vormgeving die de kasten hebben. Bij het ontwerp van de kasten is er op een geraffineerde wijze gebruik gemaakt van de spanning in het contrast van de materialen. Hierdoor hebben de kasten een mooie eigentijdse vormgeving gekregen die u zelf verder volledig kunt verfijnen door onze maatwerkmogelijkheden.

BOEKENKASTEN VAN 70 CM BREED

De mooie uitstraling van onze boekenkasten komt niet alleen door de vormgeving, maar ook door de perfecte maatvoering. Zoals aangegeven vervaardigen wij de kasten op basis van uw specifieke wensen. Bij het opgeven van uw wensen kunt u ook de gewenste maten van de boekenkast aan ons kenbaar maken. Hierdoor kunt u de boekenkast tot op de millimeter nauwkeurig in uw beschikbare ruimte inmeten zodat dit een mooi geheel vormt met uw woning.

Onze boekenkasten van 70 cm breed kunt u in een gewenste stijl laten vervaardigen. Daarnaast kunt u zelf de kleurstelling kiezen uit het rijke palet aan kleuren die wij voor u ter beschikking hebben en kunt u de inrichting van de kast volledig zelf bepalen.

BOEKENKAST OP MAAT

Om een boekenkast op maat samen te stellen kunt u één van onze Raffito dealers bezoeken. De vakkundige medewerkers die hier werkzaam zijn zullen uitgebreid de tijd voor u nemen om u te helpen bij het maken van uw keuze. Vanzelfsprekend zullen zij al uw vragen op een uitstekende wijze kunnen beantwoorden. Daarnaast kunnen zij u desgewenst helpen met het inmeten en opbouwen van de boekenkast bij u thuis. De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website onder het kopje “ verkoopadressen”. Onze dealers zijn verspreid over het hele land gevestigd zodat u niet ver hoeft te reizen om een Raffito dealer te bezoeken.

BOEKENKAST VAN 70 CM BREED THUIS SAMENSTELLEN

Vindt u het prettig om in alle rust thuis een boekenkast van 70 breed samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook met behulp van onze kastendesigner. Dit is een gebruiksvriendelijke online tool die u op onze website zult aantreffen. De kastendesigner zal u stap voor stap door alle opties met betrekking een boekenkast van 70 cm leiden. De kastendesigner is onbeperkt en zonder verplichtingen te gebruiken en biedt hierdoor een uitstekende mogelijkheid om uw ideeën uit te werken, te visualiseren en te vergelijken. Mocht u het leuk vinden om u te laten inspireren verwijzen we u graag door naar onze inspiratiefilm. Hier komen onze boekenkasten vanzelfsprekend ook in voor.

De combinatie van het gebruik van hoogwaardige materialen, het unieke design en de zeer veelzijdige maatwerk mogelijkheden met betrekking tot een boekenkast van 70 cm breed maakt Raffito een uitstekend alternatief om zeker eens verder naar te kijken bij het maken van uw keuze.

Vraag uw brochure aan