Als u op zoek bent naar een boekenkast van 30 cm diep is Raffito een uitstekend adres. Wij vervaardigen boekenkasten volledig op maat op basis van de afmetingen die u aan ons opgeeft. Daarnaast bieden wij voor iedere design wens een stijlvolle invulling.

wand boekenkast

De boekenkasten van Raffito stralen klassen en vakmanschap uit. Iedere kast die wij vervaardigen kan volledig worden samengesteld op basis uw ideeën. Zowel de uitstraling, de inrichting als de maatvoering zullen volledig in lijn zijn met uw wensen.

BOEKENKASTEN VAN 30 CM DIEP

Een boekenkast moet in alle opzichten een mooi geheel vormen bij de inrichting van uw woning. Hierbij speelt de exacte maatvoering een grote rol. Een boekenkast is, door de forse afmeting, in veel gevallen een bepalend element in de uitstraling van een woonruimte. Een kast die niet de juiste maatvoering heeft zal immers een minder mooi beeld geven aan een woonruimte. Om niet de indruk te wekken dat de ruimte is ingericht met losse elementen is en boekenkast van Raffito een meer dan uitstekend alternatief.

Wij vervaardigen uw boekenkast tot op de millimeter nauwkeurig. Voor boekenkasten van 30 cm diep kunt u dan ook zeker bij ons terecht. Naast de gewenste dieptematen kunt u bij ons ook de breedte- en lengtematen van de beschikbare ruimte opgeven, zodat ook deze ruimtes optimaal benut worden en u geen hoeken over zult houden waar u eigenlijk niets mee kan.

BOEKENKAST NAAR WENS SAMENSTELLEN

U kunt uw boekenkast in alle rust thuis naar wens samenstellen met behulp van onze kastendesigner. Dit is een gebruiksvriendelijke tool die u op onze website zult aantreffen. De kastendesigner zal u door onze veelzijdige mogelijkheden heen leiden. Naast de gewenste maatvoering kunt u ook kiezen uit diverse stijlen waarin we de kast voor u kunnen vervaardigen. U heeft hierbij de keuze uit een landelijke-, een moderne-, een klassieke en een stijlvol Italiaans design. Binnen deze stijlen hebben we een ruime keuze in uitvoeringen om uw kast nog verder te verfijnen. U kunt de boekenkast tot in detail samenstellen. Naast de gewenste uitstraling en maatvoering kunt u de kast naar wens inrichten en de kleur geven die passend is bij uw interieur.

U kunt de kastendesigner onbeperkt en zonder enige verplichting gebruiken. Dit geeft u de mogelijkheid om in alle rust uw ideeën uit te werken, te visualiseren en meerdere gedachtegangen te vergelijken. Als u zich hierbij wilt laten inspireren kunt u ook onze inspiratiefilm bekijken.

PERSOONLIJK ADVIES OVER EEN BOEKENKAST VAN 30 CM DIEP

Als u het prettig vindt om van gedachten te wisselen over uw ideeën, kunt u zich ook wenden tot één van onze Raffito dealers. Hier wordt u ontvangen door vakkundige medewerkers die graag de tijd nemen voor een persoonlijk advies over een boekenkast van 30 cm diep. Zij kunnen vanzelfsprekend al uw vragen over ons aanbod beantwoorden, u helpen bij het plaatsen van uw bestelling en u desgewenst thuis ook helpen bij het inmeten en opbouwen van uw boekenkast.

De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”. Onze Raffito dealers zijn verspreid over het hele land gevestigd zodat u hiervoor niet ver hoeft te reizen.

Door het mooie tijdloze ontwerp, het gebruik van hoogwaardige materialen en onze mogelijkheden om een boekenkast van 30 cm diep volledig op maat te laten maken, zijn wij er zeker van dat u lang plezier zult hebben van uw keuze.

Vraag uw brochure aan