Bij de omlijste deuren is de minimale breedte 30 cm. Voor de Barn deurenmoderne en klassieke stijldeuren is de minimale breedte 50 cm. Bij de Loftdeuren is de maximale hoogte 62,5 cm.

inloopkast met paneeldeuren

Er is bijna niets zo handig als een grote schuifdeurkast waarin u diverse spullen kunt opbergen. Naast dat zo’n kast ontzettend handig is als opbergruimte, is het een stijlvol item in uw interieur. Het voordeel is van een kast met schuifdeur is dat deze mooi in de muur opgaat. Dit zorgt voor een rustige en neutrale uitstraling. Bij Raffito kunt u uw kast helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Zelfs de maten van de kast bepaalt u helemaal zelf! Wat is nu eigenlijk de minimale en maximale breedte van een Raffito schuifdeur?

MINIMALE EN MAXIMALE BREEDTE RAFFITO SCHUIFDEUR

Zoals je misschien al op onze website hebt gezien, zijn onze kasten verkrijgbaar in uiteenlopende dessins, materialen en afwerkingen. Er zijn tal van mogelijkheden. De minimale en maximale breedte van Raffito schuifdeuren hangen dan ook af van het type kast dat u kiest. Om u daar een goed beeld van te krijgen, leest u hieronder welke verschillende schuifdeurkasten er allemaal zijn.

KASTEN MET EEN UNIEK KARAKTER

Elk van onze kasten heeft een uniek karakter. De deuren uit onze ‘Loft’ serie staan vooral bekend om hun robuustheid en natuurlijke uitstraling. Het unieke aan deze deuren is dat de structuur zichtbaar én voelbaar is.

Voor het landelijke gevoel in huis hebben we de deuren uit de ‘Barn’ serie. Of u nu op een boerderij woont of niet, met deze schuifdeuren brengt u de landelijke sferen in uw woning. Voor een strakke, eigentijdse woning hebben we de moderne schuifdeurkasten. Wilt u een kast met een mooie omlijsting? Ook daarvoor kunt u bij Raffito terecht.

De juiste breedte

U heeft uw favoriete kast gevonden en u bent benieuwd hoe het zit met de maat. Misschien wilt u een hele smalle kast of juist een hele brede variant. Zoals eerder gezegd is de minimale en maximale breedte van een Raffito schuifdeur per deurenserie verschillend. Voor de meeste deuren geldt een minimale breedte van 50 centimeter. Dit is van toepassing voor de klassieke, moderne en de barnserie. Voor de omlijste deuren is de minimale breedte slechts 30 centimeter.

De exacte maat

Wilt u de exacte maatvoeringen per type kast weten? U kunt het precies zien in onze kastendesigner. Hier kunt u uw kast helemaal zelf online op maat maken. Selecteer de gewenste maten en het design. Zo kunt u meteen zien of de gewenste maat mogelijk is. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw kast? U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier. We helpen u graag verder!

Vraag uw brochure aan