U kunt bij Raffito zeker terecht voor een kledingkast met schuifdeuren en een spiegel. Hiervoor hebben we zelfs zeer veelzijdige mogelijkheden. U kunt de kledingkast dan ook volledig op maat laten vervaardigen. Het gebruik van een spiegel geeft een mooie ruimtelijke en rustige uitstraling aan een woonruimte. Wij hebben een zeer ruime keuze om stijlvolle aluminium frames te combineren met een spiegel. Hierbij kunt u kiezen uit levendige kleuren tot aan neutrale tinten. U kunt de combinaties mixen en matchen met behulp van onze kastendesigner of persoonlijk, bij een van onze Raffito dealers.

Een kledingkast met schuifdeuren en een spiegel is verkrijgbaar in de maatvoering die u wenst. Wij passen hier de kast op aan. Hierdoor kunt u de kast precies passend maken en gaat er geen ruimte “verloren” door loze ruimtes.

ONZE ONLINE KASTENDESIGNER

U kunt onze veelzijdige mogelijkheden met betrekking tot een kledingkast met schuifdeuren en een spiegel het beste ontdekken op onze website. Hier vindt u diverse afbeeldingen van deze kasten en kunt u onze inspiratiefilm bekijken. Daarbij kunt u onbeperkt en in alle rust gebruik maken van onze online kastendesigner. Deze gebruiksvriendelijke online tool zal alle opties met betrekking tot een kledingkast met schuifdeuren en een spiegel met u doornemen. Het is een uitstekend middel om uw ideeën te visualiseren, uit te werken en te vergelijken. U kunt de online kastendesigner dan ook gebruiken hoe vaak en wanneer u wilt. Aan het gebruik van de kastendesigner zitten geen verplichtingen verbonden en is geheel vrijblijvend.

RAFFITO DEALERS

Mocht u de voorkeur geven aan een vakkundig persoonlijk advies, kunt u ook een bezoek brengen aan één van onze Raffito dealers. Deze liggen verspreid door het land zodat u hiervoor niet ver hoeft te reizen. De vakkundige medewerkers van de Raffito dealers nemen uitgebreid de tijd voor u om uw wensen met betrekking tot een kledingkast met schuifdeuren en een spiegel te inventariseren. Op basis hiervan zullen ze de veelzijdige mogelijkheden van Raffito met u bespreken. Deze vakmensen beschikken over een uitstekende productkennis zodat ze ook al uw vragen kunnen beantwoorden. De adressen van de Raffito dealers vindt u op de website onder het kopje “verkoopadressen”.

Vraag uw brochure aan