Als u op zoek bent naar een witte kast met vakken, dan is de kans zeer groot dat u de perfecte kast bij Raffito kunt vinden. Wij hebben namelijk een zeer grote diversiteit aan mogelijkheden waarmee u de kast precies op uw wensen kunt afstemmen. De kast wordt dan ook op basis hiervan, speciaal voor u opgebouwd. U kunt dan ook bij ons prima terecht voor een witte kast met vakken. Om deze kast volledig naar wens samen te stellen, kunt u gebruik maken van onze kastendesigner op onze website of langsgaan bij één van onze Raffito dealers.

WITTE KAST MET VAKKEN OP MAAT

U vindt u onze kastendesigner op onze website. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke tool die u door al onze mogelijkheden heen zal leiden. Het gebruik van de kastendesigner is dan ook een uitstekende manier om uw idee voor uzelf te visualiseren en vorm te geven. Hierbij wordt niet alleen naar de gewenste stijl, de kleurstelling (wit) en vormgeving gevraagd, maar kunt u ook alle opties met betrekking tot de indeling met elkaar vergelijken. U kunt de maat van de vakken zelf bepalen en de afmetingen geven die u wilt. Hiervoor kunt u de planken en de positie van deze planken in de kast intekenen.

Buiten deze bovengenoemde opties, kunt u ook de gewenste maatvoering van de kast opgeven. De witte kast met vakken wordt immers exact op maat voor u gemaakt. Door het opgeven van de lengte-, breedte- en dieptematen kunt u de kast precies passend maken. Zo kunt u efficiënt gebruik maken van uw beschikbare ruimte en zal de kast van vloer tot plafond één mooi geheel vormen in uw woning.

PERSOONLIJK ADVIES BIJ ONZE RAFFITO DEALERS

Mocht u het moeilijk vinden om de maten te bepalen, kunt u ook vragen of onze Raffito dealers dit voor u willen doen. Bij onze Raffito dealers werken vakkundige mensen die u kunnen helpen bij het inmeten van de kast, maar u ook kunnen adviseren bij het samenstellen van de kast op maat. Daarnaast hebben deze vakprofessionals een uitstekende productkennis om al uw vragen te beantwoorden. De Raffito dealers liggen verspreid door het hele land gevestigd. U hoeft hiervoor niet ver te reizen. U kunt de adressen van de Raffito dealers vinden op onze website

Vraag uw brochure aan