Ook een kleine ruimte is vanzelfsprekend uitstekend geschikt om een inloopkast in te plaatsen. U kunt hiervoor zelf aan de gang gaan en een creatief ontwerp maken, maar u kunt ook kijken naar de mogelijkheden die Raffito u biedt. Wij kunnen een inloopkast ook perfect voor een kleine maatvoering vervaardigen en hebben veelzijdige mogelijkheden qua interieur. Deze kast kunt u zelf plaatsen maar onze Raffito dealers willen dit natuurlijk ook voor u doen.

inloopkast

Wij kunnen u dus volledig ontzorgen en een perfecte inloopkast op maat aanbieden. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige materialen zodat u verzekerd bent van een perfecte kwaliteit. Wij bieden dan ook een garantie van 20 jaar op onze kasten.

INLOOPKAST OP (KLEINE) MAAT

Ook voor kleine ruimtes hebben wij immers uitstekende oplossingen. Dit komt omdat we inloopkasten op maat aanbieden. Het is voor ons dan ook geen probleem om een inloopkast voor een kleine ruimte te maken. Hiervoor hebben we diverse opstellingen voor u beschikbaar. Wij vervaardigen de kast in de gewenste opstelling en op basis van de afmetingen die u aangeeft. Daarom vragen wij ook de afmetingen van de beschikbare ruimte en van het gewenste kastinterieur op te geven. De minimale breedte van een inloopkast is 300 mm. De minimale hoogte van een inloopkast is 374 mm.

Als u de maatvoering van de breedte onder en boven, de hoogte zowel links als rechts, de hoogte van het kastinterieur en de diepte van de opstelling aan ons opgeeft, zorgen wij dat er een inloopkast voor u vervaardigd wordt die tot op de millimeter past in uw beschikbare ruimte. Zo maakt u optimaal gebruik van die ruimte zonder dat u loze hoeken en ruimtes krijgt waar u niets mee kunt. Dit is zeker erg handig als u “slechts” de beschikking heeft over een kleine ruimte. Wij begrijpen dat iedere centimeter dan waardevol is.

INRICHTING VAN EEN INLOOPKAST SAMEN STELLEN

Ook de inrichting van de inloopkast kunt u exact samenstellen zoals u zelf wenst. Hiervoor kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze online kastendesigner die u door alle mogelijkheden heen zal leiden. Deze kastendesigner is op ieder moment vrijblijvend te gebruiken en is een uitstekende manier om uw ontwerp te visualiseren. Mocht u nog vragen hebben kunt u zich altijd wenden tot onze Raffito dealers bij u in de buurt. Hier staan vakmensen tot uw beschikking die een uitstekende productkennis hebben. De adressen van deze dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”. U kunt hier ook terecht voor al uw vragen.

Vraag uw brochure aan