Raffito vervaardigt boekenkasten in de maatvoering die u wenst. Een boekenkast van 20 cm diep behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om te kiezen voor een boekenkast die volledig passend is bij de sfeer van uw woning en kunt u het interieur van de kast volledig afstemmen op uw wensen.

Raffito is een toonaangevend merk in boekenkasten. Wij vervaardigen boekenkasten van zeer hoogwaardige materialen, zodat we u een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Onze boekenkasten onderscheiden zich door een mooie eigentijdse uitstraling die klasse en vakmanschap uitstraalt. Onze ontwerpers hebben op een geraffineerde wijze gebruik gemaakt van de spanning in het contrast van de materialen. Daarnaast is er een vleugje Italiaans design waar te nemen waardoor de boekenkasten een eigen gezicht en karakter hebben gekregen.

Boekenkasten met een diepte van 20 cm op maat

U kunt onze boekenkasten met een diepte van 20 cm op maat laten vervaardigen. Dit heeft betrekking op zowel de maatvoering als het design van de kast. We hebben de keuze uit ontwerpen in diverse stijlen in kastdeuren. U kunt bij Raffito terecht voor klassieke tot moderne kasten, maar ook voor kasten met een landelijke of Italiaans design. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor open- of omlijste kasten.

Daarnaast bieden wij veelzijdige keuzemogelijkheden in kleurstellingen, kastgreepjes en kunt u de inrichting van uw boekenkast volledig afstemmen op uw wensen. Om u te laten inspireren door onze mogelijkheden kunt u onze brochure aanvragen of onze inspiratiefilm bekijken.

Boekenkast volledig naar wens samenstellen

Om een boekenkast volledig naar uw wens samen te stellen, kunt u gebruik maken van onze kastendesigner. Dit is onze zeer gebruiksvriendelijke online tool, die u op onze website zult aantreffen. De kastendesigner zal u stap voor stap meenemen langs onze veelzijdige mogelijkheden die we hebben voor een boekenkast van 20 cm diep. U zult ervaren dat u de boekenkast tot in detail kunt afstemmen op uw wensen.

kastendesigner

De kastendesigner is een ideale tool om in alle rust thuis de mogelijkheden te visualiseren en te vergelijken. U kunt deze tool dan ook op ieder gewenst tijdstip, onbeperkt en zonder enige verplichtingen raadplegen. Op deze manier kunt u in uw eigen tempo uw plannen uitwerken.

Als u volledig overtuigd bent van uw keuze, kunt u een offerte laten opmaken via de kastendesigner. Naast de gewenste maatvoering van 20 cm diepte kunt u ook de breedtematen en de hoogtematen doorgeven zodat we de kast precies kunnen maken zoals u dit wenst. Op deze manier maakt u efficiënt gebruik van uw beschikbare ruimte en zult u geen ruimtes over houden waar u eigenlijk niets mee kunt beginnen.

Persoonlijk advies over een boekenkast van 20 cm diep

Vanzelfsprekend kunt u ook persoonlijk advies krijgen over een boekenkast van 20 cm diep van Raffito. Hiervoor bent u van harte welkom bij één van onze Raffito dealers. Hier zult u vakkundige medewerkers aantreffen die u uitgebreid kunnen adviseren. Zij zullen uw wensen in kaart brengen en onze talloze mogelijkheden hierin aan u presenteren. Daarnaast zullen zij vanzelfsprekend al uw vragen kunnen beantwoorden en u desgewenst kunnen helpen met het inmeten en plaatsen van uw boekenkast van 20 cm diep.

Door het mooie tijdloze ontwerp, het gebruik van hoogwaardige materialen en onze mogelijkheden om uw gewenste boekenkast volledig op maat te laten maken, zijn wij er zeker van dat u lang plezier zult hebben van uw keuze

Vraag uw brochure aan