opgeruimde voorraadkast

Kastendesigner

Veelgestelde vragen voor dealers

SERVICE

Dealer Ondersteuning: Meest Gestelde Vragen

Op deze pagina vind u een overzicht van de meest gestelde vragen over onze productgroepen en over Raffito in het algemeen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u uw vraag gemakkelijk stellen via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag dan zo snel mogelijk.


Bekijk kastendesigner Contact opnemen

Een overzicht van de veelgestelde vragen voor het gebruik van de configurator

Voor een langere rail voert u de gewenste maat van de rail in bij het tabblad maatvoering. Vervolgens gaat u naar het tabblad deuren. Hier ziet u het veld ‘breedte deuren’ staan. Voer hier de gewenste deurbreedte in. Nu kunt u in het ontwerp zien dat de rail langer is dan de deuren.

Per ongeluk een onderdeel op de verkeerde plek ingetekend? Zie dan de onderstaande uitleg om deze te verwijderen.

Wilt u één van de ingetekende onderdelen verwijderen? Klik dan op de in rood gearceerde “verwijderknop” onderin uw scherm. De onderdelen die nu groen oplichten kunnen verwijderd worden. Klikt u op een van deze onderdelen dan wordt die verwijderd uit het ontwerp.

Wilt u de handgrepen van uw lade veranderen? Ga dan naar het tabblad interieur en scrol naar beneden tot u het veld “ladegreep” ziet. Hier kunt u kiezen uit de verschillende handgrepen. Maak uw keuze en u ziet de handgreep veranderen in het ontwerp.

Wenst u geen passtukken? Dan kunt u onder het tabblad interieur een vinkje vinden met de naam “accessoires met passtukken” deze staat standaard aan. Vinkt u deze uit zullen de passtukken verwijderd worden uit het interieur.

Deze optie is alleen mogelijk voor een maatwerk interieur. 
Deze optie kunt u vinden onder het tabblad Interieur. Hier ziet u een veld met de naam “boringen voor schapverbinders”. Standaard staat deze op “rasterboring, drie gaten”. Wenst u alleen boringen op de plek waar daadwerkelijk ook legplanken komen, dan selecteert u de optie “Selectieboring”. Wenst u geen drie boringen maar 1 boring verdeelt over de gehele staander dan kiest u voor “rasterboring, een gat”.

Deze functie kunt u vinden onder het tabblad interieur. Hier ziet u “kleur en dikte” staan. Vul bij het veld “kleur en dikte schappen” de kleur in die u wenst voor uw legplanken. Vul bij het veld “kleur en dikte staanders” de kleur in die u wenst voor de staanders. Vul tot slot bij het veld “kleur en dikte achterwanden” de kleur in die u wenst voor de achterwanden.

Deze functie staat onder het tabblad interieur. Onder het veld “modules” kunt u de breedte van een module veranderen. Vul de gewenste maat in bij de module die u wilt veranderen. De overige modules worden hierna automatisch aangepast.

Deze functie vind u onder het tabblad deuren. Als u helemaal naar onderen scrolt, ziet u een veld staan met de naam “vlakverdeling”. Hier kunt u bij “breedte” de gewenste maat van de deur die u wilt veranderen opgeven. Hierna wordt automatisch de breedte van de overige deuren aangepast.

Wenst u losse zijpanelen? Ga dan naar het tabblad maatvoering. Vul hier het aantal modules in op 0. Vervolgens gaat u naar het tabblad extra panelen. Stel het gewenste paneel samen. Nu kunt u het ontwerp opslaan en in bestelling nemen.

OP DE MILLIMETER GEMAAKT

KUNDIGE MONTEURS

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

VAKMANSCHAP & KWALITEIT