Thuiswerken wordt steeds vaker de norm, daardoor neemt de waarde van de juiste inrichting toe. De inrichting van een effectief en aangenaam thuiskantoor is van groot belang voor werkende ouders. Een opgeruimde werkplek bevordert niet alleen de productiviteit maar zorgt ook voor een gezonde balans tussen werk en privé. 

Raffito biedt dé oplossing om jouw thuiskantoor naar een hoger niveau te tillen. Wij vertellen je hoe de schuifdeurkasten van Raffito bijdragen aan een gestructureerde, stijlvolle en veelzijdige thuiswerkplek.

Raffito kast op maat walnoot

Orde in je werkruimte

De schuifdeurkasten van Raffito zijn specifiek ontworpen om een zee aan opbergmogelijkheden te bieden terwijl ze ook het aanzicht van je thuiskantoor verhogen. Het op maat gemaakte design van de schuifdeuren is ideaal voor kleinere ruimtes zoals kinderkamers, thuiswerkplekken of bijvoorbeeld voor een kantoor dat gedeeld wordt met een huiselijke omgeving. Beschikbaar in diverse decors en tinten, passen deze kasten naadloos in elke interieurstijl, van strak en modern tot warm en traditioneel.


Een nette en overzichtelijke kantooromgeving is belangrijk voor het behouden van concentratie en efficiëntie bij het thuiswerken. De schuifdeurkasten van Raffito bieden uitgebreide opbergoplossingen voor al je werkgerelateerde benodigdheden, van documenten tot aan kantoorartikelen en technische apparaten. Dit past natuurlijk helemaal in de clean desk policy. Dankzij de modulaire indelingen en aanpasbare opbergopties kun je voor elk kantoor item, ongeacht de grootte, een eigen plek vinden. Dit zorgt voor een georganiseerde werkplek waar alles binnen handbereik is, wat de werkdag vlotter en stressvrijer maakt.

Duurzaamheid staat centraal 

Duurzaamheid is een belangrijke pijler bij de keuze voor kantoormeubilair. De schuifdeurkasten van Raffito zijn vervaardigd uit materialen van topkwaliteit, waardoor ze bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage van het thuiskantoor. 

Op dit moment is al 98% van onze productie duurzaam, en we werken er dagelijks hard aan om ook de laatste 2% volledig duurzaam te maken. Dankzij deze aanpak kunnen onze klanten genieten van stijlvolle, duurzame schuifdeurkasten die bijdragen aan een beter milieu.

Deze toewijding aan kwaliteit garandeert dat je op lange termijn kunt genieten van een betrouwbare en robuuste opbergoplossing, die er jaar na jaar mooi blijft uitzien en zijn functie behoudt.

Verhoog je productiviteit met Raffito

Het verbeteren van je thuiskantoor met een schuifdeurkast van Raffito is niet alleen een slimme zet voor de inrichting en functionaliteit van je werkplek, maar draagt ook bij aan je persoonlijke welzijn. Een goed geordend kantoor verlaagt stressniveaus en verhoogt het werkplezier. Het creëert een duidelijke afscheiding tussen werk en ontspanning, wat van onschatbare waarde is voor thuiswerkende ouders die streven naar een evenwichtige levensstijl en rust in huis.


De schuifdeurkasten van Raffito bieden een perfecte mix van design, functionaliteit en duurzaamheid, waarmee ze een ideale keuze vormen voor iedereen die zijn thuiskantoor wil optimaliseren. Ze voorzien niet alleen in de nodige opbergruimte om je werkplek overzichtelijk te houden, maar verrijken ook de visuele aantrekkingskracht van je kantoor. Kies voor Raffito en maak van je thuiskantoor een plek waar productiviteit en persoonlijk welzijn elkaar versterken.