Bij Raffito zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke, op maat gemaakte kasten die verder gaan dan alleen opslagoplossingen. Onze ontwerpen omvatten innovatieve ideeën zoals kasten met geïntegreerde verlichting, waardoor een uniek effect ontstaat en uw bezittingen in de schijnwerpers staan. 

Raffito staat voor functionaliteit en esthetiek, en we streven ernaar om uw kasten tot unieke kunstwerken te maken, die perfect passen bij uw persoonlijke woonstijl en behoeften.

Raffito Slaapkamerkast meubel maatwerk

Moderne ontwerpideeën: Open kledingkast en kledingkast zwart

Open kledingkasten en zwarte kledingkasten bieden spannende mogelijkheden voor moderne ontwerpideeën. Kies voor minimalistische open kledingkasten met zwevende planken om een lichte en luchtige uitstraling te creëren. Deze ontwerpen benadrukken de essentie van eenvoud en maximaliseren de ruimte om uw kleding en accessoires overzichtelijk te houden. 

Aan de andere kant, voor een eigentijdse uitstraling, kunt u zwarte kledingkasten met een matte afwerking overwegen. Deze strakke en stijlvolle kasten voegen een vleugje moderniteit toe aan uw interieur. Bij Raffito bieden we u de flexibiliteit om uw kledingkasten aan te passen aan uw persoonlijke smaak, decors en de moderne stijl die bij uw huis past.

Boekenkast op maat en hangkast kleding

Bij Raffito begrijpen we dat uw behoeften uniek zijn, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen zoals boekenkasten en hangkasten voor kleding. Onze boekenkasten worden speciaal ontworpen met ingebouwde leesnissen, zodat u uw favoriete boeken in stijl kunt tonen en een gezellige leeshoek kunt creëren. 

Voor uw kledingbehoeften bieden we hangkasten met op maat gemaakte interieurindelingen, waardoor u uw kleding en accessoires georganiseerd kunt houden. Met aandacht voor detail en hoogwaardig vakmanschap zorgen we ervoor dat uw op maat gemaakte boekenkasten en hangkasten perfect aansluiten bij uw levensstijl en persoonlijke smaak. Laat Raffito u helpen om functionele en stijlvolle oplossingen te creëren voor 

Multifunctionele opbergoplossingen

Bij Raffito begrijpen we het belang van multifunctionele opbergoplossingen in zowel de woonkamer als de slaapkamer. Onze speelgoedkasten zijn ontworpen met geïntegreerde speelruimtes en zitbanken, waardoor kinderen een speciale plek hebben om te spelen en hun speelgoed op te bergen. Dit bevordert een opgeruimde en georganiseerde woonkamer, terwijl het ook een leuke speelomgeving biedt. Ideaal voor jonge gezinnen met kinderen of opa’s en oma’s die regelmatig de kleinkinderen te spelen krijgen.

Voor slaapkamers bieden we kasten met ingebouwde bureauruimtes voor veelzijdig gebruik. Deze slimme ontwerpen combineren opslag en werkruimte, waardoor u uw slaapkamer efficiënt kunt inrichten voor studie, werk of persoonlijke projecten. Raffito streeft ernaar om uw leefruimte te optimaliseren en multifunctionele opbergoplossingen te bieden die perfect passen bij uw levensstijl en behoeften.

Roomdivider zelf maken, sfeervolle ruimteverdelers

Bij Raffito stimuleren we uw creativiteit door het aanbieden van sfeervolle ruimteverdelers zoals roomdividers en wandkasten met deuren. Met onze ontwerpers en configuratoren kunt u uw eigen ruimteverdeler creëren. Hiermee kunt u kamers op een natuurlijke en esthetische manier scheiden.

Daarnaast bieden we wandkasten met glazen deuren en verlichting, waarmee u ruimtes kunt verdelen en verlichten op een stijlvolle manier. Deze kasten zorgen voor een elegante scheiding tussen ruimtes, terwijl de glazen deuren en verlichting een lichte en open sfeer creëren. Raffito moedigt u aan om uw ruimtes naar eigen inzicht in te richten en te transformeren met deze sfeervolle ruimteverdelers die voldoen aan de laatste woontrends.

Maatwerk voor elke ruimte

Bij Raffito begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor kasten van 80 cm breed en kasten van 2 meter hoog. Onze op maat gemaakte kasten van 80 cm breed zijn perfect geschikt voor smalle ruimtes waar ruimte beperkt is. Dit is tevens onze meest gevraagde maatwerkkast. Ze maximaliseren de beschikbare ruimte en bieden toch voldoende opbergruimte voor uw behoeften.

Voor ruimtes met hoge plafonds bieden we kasten van 2 meter hoog of hoger, die extra opbergruimte bieden en de hoogte van de kamer benutten. Deze kasten bieden niet alleen meer ruimte om uw spullen op te bergen, maar creëren ook een indrukwekkend visueel effect in de ruimte. Raffito streeft ernaar om aan al uw ruimtelijke behoeften te voldoen door op maat gemaakte kasten te leveren die perfect passen bij de afmetingen en functionaliteit van elke ruimte. Voor meer informatie bekijkt u onze gids voor het kiezen van de juiste kast op maat.