METALEN Schuifdeuren op maat gemaakt

BEKIJK ONZE STIJLVOLLE EN LUXE SCHUIFDEUREN VAN STAAL.

Bekijk brochure Zoek een dealer
schuifdeuren met glas

METALEN Schuifdeuren OP MAAT

Schuifdeuren scoren goed op populariteit, en dat is makkelijk te verklaren. Naast het feit dat deze moderne metalen deuren een prachtige en rustgevende uitstraling hebben, hebben ze ook nog andere voordelen.

✓ Geschikt voor kleine ruimtes
✓ Geen last van dichtklappende deuren
✓ Moderne en stijlvolle oplossing

Vind een winkel

STALEN schuifdeuren VOOR EEN LUXE UITSTRALING

Heb je nu een kleinere woning met minder ruimte dan is de schuifdeur een perfecte oplossing. Het industriële ontwerp van deze deur in combinatie met het bijpassende, opvallende schuifsysteem garandeert een blikvanger in je interieur. Mede door de dunne profielen, ontstaat er een schuifdeur die het interieur een luxe en stijlvolle uitstraling geeft.

Vind een winkel Bekijk de brochure
schuifdeuren met glas

DUBBELE OF ENKELE SCHUIFDEUREN?

Afhankelijk van de ruimte, de grootte van het deurgat en de wens van de klant, kan gekozen worden voor dubbele of enkele schuifdeuren van Raffito. Beiden stralen klasse en originaliteit uit, maar de dubbele schuifdeur gaat nog een stapje verder. Bij de keuze voor een dubbele schuifdeur worden twee railsystemen tegen elkaar gemonteerd, waar de deuren aan komen te hangen. Wanneer de schuifdeuren glazen oppervlakken hebben, wordt de illusie van een grotere ruimte gecreëerd. De kamer lijkt door te gaan waar deze eigenlijk eindigt en zo wordt een extra dimensie toegevoegd aan de ruimte. Daarnaast laat het glas natuurlijk licht door, wat resulteert in een lichtere ruimte.

Vind een winkel

CREËER MEER RUIMTE MET SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren zijn erg praktisch door het feit dat ze geen ruimte nodig hebben voor de draaiing van de deur. Ideaal voor een kleine ruimte! Het resulteert in meer ruimte in huis en oneindig veel mogelijkheden bij het inrichten van het interieur. Bovendien is het simpelweg een pareltje om te zien: schuifdeuren zijn uniek, origineel en decoratief. De deuren hangen aan een railsysteem dat boven de deuropening op de wand bevestigd zit.

BEPAAL DE SFEER MET EEN STALEN SCHUIFDEUR

Schuifdeuren in de vorm van metalen deuren in de moderne wooninrichting is al enige tijd een veel geziene trend. Bij schuifdeuren denk je wellicht aan een schuur, fabrieksloods of ander soort hal. Schijn bedriegt echter, aangezien schuifdeuren ook prima in een woonhuis passen.

STIJLVOLLE EN ORIGINELE DEUREN

Naast het feit dat schuifdeuren een praktische oplossing zijn, zorgen ze ook voor sfeer in het interieur: een toegevoegde waarde aan het huis wat de toon zet voor de rest van de inrichting. Net zoals andere deuren, passen metalen schuifdeuren precies in de stijl van de rest van de woning. Ze kunnen een moderne industriële uitstraling geven door middel van strakke lijnen en glazen panelen die natuurlijk licht doorlaten. De zwarte metalen profielen van de deuren met glas zijn typerend voor de populaire industriële stijl en geven karakter aan de inrichting. Een stijlvolle en originele keuze.

SCHUIFDEUREN IN JOUW WONING

Een schuifdeur geeft je woning dus een bijzondere aanblik. Deze praktische en tegelijk ruimtebesparende deuren zijn hip en gewild. Bestel vandaag nog jouw schuifdeuren van Raffito bij het verkooppunt bij jou in de buurt. De producten van Raffito vind je bij de betere bouwmarkten en bouwspeciaalzaken door heel Nederland. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je altijd contact met Raffito opnemen via het contactformulier op de website.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel