Scheidings wanden op maat

BEKIJK ONZE STIJLVOLLE EN LUXE SCHEIDINGSWANDEN VAN STAAL.

Bekijk brochure Zoek een dealer
Raffito roomdivider

SCHEIDINGSWAND OP MAAT

Wil je helemaal geen deur, maar wel meer licht in de kamer, dan is de scheidingswand de ideale oplossing. Bovendien zorgt het voor meer licht in je interieur, waardoor een ruimte groter aanvoelt.

✓ Luxe en exclusieve uitstraling
✓ Makkelijk te monteren
✓ Creëert ruimte en openheid

Vind een winkel

STALEN TAATSDEUR VOOR EEN LUXE UITSTRALING

Een scheidingswand brengt direct meer licht in een interieur, waardoor een vertrek groter aanvoelt. Wil je eenvoudig een logische ruimtelijke scheiding creëren in een vertrek dan is dit makkelijk te realiseren met een industriële scheidingswand.

Mede door de dunne profielen, ontstaat er een taatsdeur die het interieur een luxe en stijlvolle uitstraling geeft.

Vind een winkel Bekijk de brochure

BEPAAL ZELF JE VLAKVERDELING

De metalen deuren en wanden van Raffitio zijn naar wens te ontwerpen met verschillende verdelingen van de glasvlakken. Er zijn 9 verschillende basisontwerpen, die elk aanpasbaar zijn. Daarmee kun je deuren en scheidingswanden naar je persoonlijke wensen indelen. Je deur of wand aan laten sluiten op een patroon op de muur of van je meubel? Dat kan.

Vind een winkel

Combineer met onze stalen deuren

Verschuif de tussenruimtes tot op de millimeter nauwkeurig en creëer een samenhangend geheel met uw interieur. Geef uw interieur een eigen karakter met Raffito!

Een metalen wand geeft uw kamer een bijzondere aanblik. Deze praktische en tegelijk ruimtebesparende deuren zijn hip en gewild. De producten van Raffito vind u bij de betere bouwmarkten en bouwspeciaalzaken door heel Nederland.

AFWERKING VOOR SCHEIDINGSWANDen

Een voordeel van een taatsdeur is dat er geen zware kozijnen nodig zijn om de deur aan te bevestigen. De vlakverdeling, de handgrepen en het beslag worden zorgvuldig op maat gemaakt.

Doordat de stalen scharnierdeur een ‘gewone’ deur is, past hij in iedere ruimte. U kunt zelf de positie van het scharnier kiezen. Zo kan de deur naar links of rechts open. Verder kunnen de scharnieren zowel zichtbaar als onzichtbaar worden gemaakt. De scharnieren worden uiteraard van de beste kwaliteit, dit zorgt voor een robuust en stijlvol geheel.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel