Laat u inspireren

KLEDINGKASTEN ZWEEFDEUR

ZWEEFDEUR KLEDINGKASTen van Raffito

Op zoek naar een stijlvolle kledingkast met zweefdeuren? Bij Raffito ontwerpt u uw nieuwe kast helemaal zelf. U stelt zelf alle onderdelen samen en bepaalt hoe uw kast eruit komt te zien. Bekijk de mogelijkheden die Raffito biedt en stel zelf uw kast samen.

Modern of klassiek: uw kledingkast met zweefdeur heeft een unieke touch. Meer weten over onze kledingkasten met zweefdeuren? Op deze pagina vertellen wij u er graag meer over. Maak kennis met de mogelijkheden en het gemak van Raffito.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

DE ZWEEFDEUR KLEDINGKAST voor meer opbergruimte in uw kamer

De kledingkast met een zweefdeur is een van de populairste soorten kasten. En dat is niet verwonderlijk. Een zweefdeur kledingkast is namelijk een strakke, vrijwel naadloze kast. Dat komt omdat, anders dan bij een schuifdeurkast, de deuren van een zweefdeur kledingkast voor de kast hangen. Er zijn dus geen rails (onder of boven) waaraan een zweefdeurkast is bevestigd. Deze kasten hebben doorgaans twee deuren die vrijwel geruisloos open glijden. Dat een zweefdeurkast altijd per se een dure kast hoeft te zijn is niet waar.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure
Kledingkast

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie

ZELF UW KASTEN ONLINE SAMENSTELLEN

Het grote voordeel van kasten van Raffito is dat u uw kasten helemaal naar eigen wens samenstelt. Ook de zweefdeurkasten kunt u naar eigen wens of smaak vormgeven en indelen door middel van onze kastendesigner. U heeft de keuze uit verschillende kleuren van de houten panelen, schappen en uiteraard ook de deuren. U heeft daarin de keuze uit een groot aantal kleuren, afwerkingen en diverse stijlen. Verrijk de kast eventueel met handige accessoires. Denk aan uitneembare voetenrekken, speciale kledinghangers of zelfs luxe kastverlichting zodat u uw kleding niet hoef te zoeken in het donker. Het mooie is dat wij alles voor u in een gewenste maat kunnen maken. Een echte kast van passend maatwerk dus.

Uw kast samengesteld. Wat nu?

Heeft u uw kast samengesteld in de handige designer? Dan bestelt u uw nieuwe kast in een paar muisklikken via onze website. Dit ontwerp levert u aan bij een dealer op een van de verkoopadressen van Raffito bij u in de buurt, waarna zij met uw ontwerp aan de slag gaan. Binnen enkele weken is uw kast klaar en kunt u hem op halen of laten bezorgen.

De kwaliteit van Raffito

Raffito staat voor hoge kwaliteit kasten van duurzaam Nederlands hout. De details van onze kasten hebben echter een luxe, Italiaanse touch. Deze luxe, geschoeid op basis van eerlijk en robuust hout zorgt voor betrouwbare ontwerpen. Omdat alle kasten die wij maken beginnen bij een idee en maatwerk, denken we graag met onze klanten mee. Een kast van Raffito is dus niet zomaar een kast, maar een kast die een bepaalde rol in uw interieur inneemt en past bij de rest van uw inrichting. Liever een kast die wat meer opvalt? U bepaalt het helemaal zelf in enkele stappen in onze designer.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel